default header

Organogram

CBNS Organogram

De Canadian Bank Note Suriname N.V. (CBNS) bestaat uit de volgende afdelingen:

  • De Retail Offices van Paramaribo en Nickerie.
  • Accounting.
  • Systems.
  • Sales & Marketing.

Werkzaamheden bij de Canadian Bank Note Suriname:

De General Manager is verantwoordelijk voor alle operationele aktiviteiten van de organisatie.

De Office Assistent is niet alleen verantwoordelijk voor het beheren, maar ook voor het verstrekken van algemene informatie mbt de CBNS producten. Verder ontvangt,interviewt en maakt zij de foto’s van de hoofdprijswinnaars van de verschillende spelen. De foto’s worden daarna door haar opgestuurd naar de verschillende dagbladen voor publicatie.

De Cleaning Lady (Schoonmaakster) is belast met het schoonhouden van de werkruimten van de Canadian Bank Note Suriname NV.

De Allrounder draagt zorg voor alle uitgaande post en houdt hij het terrein en de dienstwagens schoon.

Systems: deze afdeling houdt zich bezig met het installeren en onderhouden van programma’s, apparatuur en alles wat te maken heeft met de adsl verbinding tussen de wederverkopers en het hoofdkantoor.

Sales en Marketing: houdt zich bezig met het recruiteren en trainen van de verkooppunten, promotie aktiviteiten ter verhoging van de omzetcijfers, aanleveren van consumables z.a: papier en playslips, aanbrengen van point of purchase (POP) materiaal bij de verkooppunten en assisteren zij de wederverkopers bij problemen mbt de door CBNS aangeboden producten.

De draw supervisor houdt zich bezig met het coördineren van de trekkingen van de verschillende games. Ook zorgt hij ervoor dat de verschillende trekkingsresultaten worden gepubliceerd in de verschillende dag- en avondbladen

De Retail Offices van Paramaribo en Nickerie houden zich bezig met de verkoop- van en het verzilveren van gewonnen loten, alsook het assisteren van spelers die eventuele vragen hebben mbt de verschillende games.

Accounting deze afdeling houdt zich bezig met de dagelijkse verwerking van alle financiële transacties en draagt ook zorg voor de financiële rapportages naar het hoofdkantoor, Canadian Bank Note Company Ltd.

Trainingen :
De CBNS biedt haar personeel ook de mogelijkheid om zichzelf up te graden middels het volgen van trainingen. De kennis die men heeft meegekregen van de gevolgde training, dient men in het praktijk te gebruiken om zo de kwaliteit van de CBNS zowel in- als extern te verhogen.
De CBNS bestaat al bijkans 11 jaren en vermeldenswaard is dat er personeelsleden zijn die vanaf de oprichting van de organisatie tot op heden er nog steeds werkzaam zijn.