VALENTINE PROMO 2020

In verband met Valentine  hadden wij in de periode 12 t/m 14 februari 2020 onze Valentine promo  in de CBNS retail offices in Paramaribo, in Nickerie en onze Blast VLT Entertainment Center Wanica gevestigd aan de Indira Ghandieweg #183. Spelers mochten bij het kopen van SRD 20,- aan loten in voornoemde retail offices spinnen voor leuke cadeau's. Ook werden zij getrakteerd op een hapje en drankje. Spelers hebben genoten van deze leuke maar bovenal geslaagde promotie aktiviteit.

Hieronder enkele sfeer foto's. Kijkt u maar zelf mee

 

 

 

 

 


SREFIDENSI PROMO 2019

In verband met 44 jaar Onafhankelijkheid van Suriname hadden wij in de periode 21 t/m 23 november  2019 jaarlijkse Srefidensie promo aktie  in de CBNS retail offices in Paramaribo, in Nickerie en onze Blast VLT Entertainment Center Wanica gevestigd aan de Indira Ghandieweg #183. Spelers mochten bij het kopen van SRD 20,- aan loten in voornoemde retail offices spinnen voor leuke cadeau's. Ook werden zij getrakteerd op een hapje en drankje. Spelers hebben genoten van deze leuke maar bovenal geslaagde promotie aktiviteit.

Hieronder enkele sfeer foto's. Kijkt u maar zelf mee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 


 

Summertime Promo 2019

In de periode 29 t/m 31 augustus 2019 werd de jaarlijkse terugkerende promotie aktie i.v.m. de grote vakantie gehouden in de CBNS retail offices in Paramaribo, in Nickerie en onze Blast VLT Entertainment Center Wanica gevestigd aan de Indira Ghandieweg #183. Spelers mochten bij het kopen van SRD 20,- aan loten in voornoemde retail offices spinnen voor leuke cadeau's. Ook werden zij getrakteerd op een hapje en drankje. Spelers hebben genoten van deze leuke maar bovenal geslaagde promotie aktiviteit.

Hieronder enkele sfeer foto's. Kijkt u maar zelf mee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 


Vaderdag Promo 2019

In de periode 13 t/m 15 juni 2019 werd de jaarlijks terugkerende promotie aktie i.v.m. Vaderdag gehouden in de CBNS retail offices in Paramaribo, in Nickerie en onze Blast VLT Entertainment Center Wanica gevestigd aan de Indira Ghandieweg # 183 . Spelers mochten bij het kopen van SRD 20,- aan loten in voornoemde retail offices spinnen voor leuke cadeau's. Ook werden zij getrakteerd op een hapje en drankje. Spelers hebben genoten van deze leuke maar bovenal geslaagde promotie aktiviteit.

Hieronder enkele sfeer foto's. Kijkt u maar zelf mee!

 


Valentine Promotie 2018

In de periode 12 t/m 14 februari 2018 werd de jaarlijkse terugkerende promotie aktie i.v.m. Valentine gehouden in de CBNS retail offices in Paramaribo en Nickerie. Spelers mochten bij het kopen van SRD 20,- aan loten of bij het besteden van minimaal SRD 20,- op de VLT’s, in voornoemde retail offices spinnen voor leuke cadeau's. Ook werden zij getrakteerd op een hapje en drankje. Spelers hebben genoten van deze leuke maar bovenal geslaagde promotie activiteit.

Hieronder enkele sfeer foto's. 

 

 


Srefidensi Promo 2017 

Vanaf dinsdag 21 november t/m vrijdag 24 november mochten de CBNS klanten die een totaal bedrag van SRD 20,- kochten aan loten in de CBNS Retail Offices in Paramaribo en Nickerie grabbelen  of spinnen naar leuke cadeau's. Ook werden zij getrakteerd op een hapje en een drankje. Bijgaand enkele sfeer foto's van deze geslaagde promotie activiteit.

 

 

 


Vaderdag Promotie 2017 

In de periode 15 t/m 17 juni 2017 werd de jaarlijkse terugkerende promotie aktie i.v.m. Vaderdag gehouden in de CBNS retail offices in Paramaribo en Nickerie. Spelers mochten bij het kopen van SRD 20,- aan loten in voornoemde retail offices spinnen voor leuke cadeau's. Ook werden zij getrakteerd op een hapje en drankje. Spelers hebben genoten van deze leuke maar bovenal geslaagde promotie aktiviteit.

Hieronder enkele sfeer foto's. Kijkt u maar zelf mee!

 


 

VALENTINE PROMO 2017

Op zaterdag 11, maandag 13 en dinsdag 14 februari 2017 mochten klanten in verband met Valentine bij besteding van SRD 20,-  aan loten in de CBNS Retail Offices te Paramaribo en die te Nickerie grabbelen naar leuke cadeaus.

 Wij bedanken een ieder die deze promo activiteit hebben doen slagen !!!

 

 

 


 

 Srefidensi Promotie 2016 in CBNS Retail Offices in Paramaribo en Nickerie.

 In de periode woensdag 23, donderdag 24 en zaterdag 26 november 2016 werd de jaarlijkse terugkerende promotie aktie i.v.m Srefidensi gehouden in de CBNS retail offices in Paramaribo en Nickerie. Spelers mochten bij het kopen van SRD 20,- aan loten in voornoemde retail offices grabbelen naar leuke cadeaus. Ook werden zij getrakteerd op een hapje en een drankje. Spelers hebben genoten van deze promo activiteit. Kijkt u zelf maar mee !!!

 

 

  


 

                                                                  Vaderdag Promotie 2016 in CBNS Retail Offices in Paramaribo en Nickerie.

In de periode 16 t/m 18 juni 2016 werd de jaarlijkse terugkerende promotie aktie i.v.m Vaderdag gehouden in de CBNS retail offices in Paramaribo en Nickerie. Spelers mochten bij het kopen van SRD 15,- aan loten in voornoemde retail offices grabbelen naar leuke cadeau's. Ook werden zij getrakteerd op een hapje en een drankje. Spelers hebben genoten van deze promo aktiviteit. Kijkt u zelf maar mee !!!

 

 


 

                                                  Moederdag Promotie 2016 in CBNS Retail Offices in Paramaribo en Nickerie.

Vanaf donderdag 5 mei t/m zaterdag 7 mei 2016, mochten de CBNS klanten die SRD 15,- kochten aan loten in de CBNS Retail Offices in Paramaribo en Nickerie grabbelen naar leuke cadeau's speciaal voor Moeder. Hieronder enkele sfeer foto's van deze leuke maar bovenal geslaagde promotie aktiviteit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Valentine Promo

Op zaterdag 13 februari 2016 mochten klanten in verband met Valentine bij besteding van SRD 15,- aan loten in de CBNS Retail Offices te Paramaribo en die te Nickerie grabbelen naar leuke cadeau's. Wij bedanken een ieder die deze promo aktiviteit hebben doen slagen!!!

 


 


 

Vaderdag Promo Paramaribo Retail Office en Nickerie Retail Office.

 

Op Zaterdag 20 juni j.l was het weer zover !!! De klanten die hun loten kochten in de CBNS Retail Offices te Paramaribo en die te Nickerie mochten i.v.m. Vaderdag grabbelen naar leuke cadeau's. Ook hebben de klanten genoten van een lekker hapje en een drankje. Onze hartgrondige dank aan allen die deze promo activiteit tot een succes hebben gemaakt!!!

 

 

 

 

 

 


 

Moederdag Promo Paramaribo Retail Office en Nickerie Retail Office.

 

Op Zaterdag 09 mei j.l was het weer zover !!! De klanten die hun loten kochten in de CBNS Retail Offices te Paramaribo en die te Nickerie mochten i.v.m. Moederdag grabbelen naar leuke cadeau's. Ook hebben de klanten genoten van een lekker hapje en een drankje. Onze hartgrondige dank aan allen die deze promo activiteit tot een succes hebben gemaakt!!!

 

  

     

   

     

   

 

 

 

 

 

 

 


 

Valentine Promo Paramaribo Retail Office en Nickerie Retail Office.

 

Op Zaterdag 14 februari 2015 mochten onze spelers bij aankoop van SRD 10,= aan loten in onze retail offices te Paramaribo en Nickerie grabbelen i.v.m Valentine naar een leuk cadeau.

Hieronder enkele foto's van deze geslaagde promo.

  

 

 

 

 

 

 

   

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Vaderdag Promo in de retail offices te Nickerie en die te Paramaribo.

Op zaterdag 14 juni 2014 werd onze jaarlijks terugkerende vaderda promo gehouden in de retail office te Nickerie en die te Paramaribo. Spelers mochten bij besteding van SRD 10,- aan loten grabbelen naar leuke cadeau's. Hieronder een collage van deze promo aktiviteit.
Moederdag Promo in de Paramaribo Retail Office en de Nickerie Retail Office.

Op zaterdag 10 mei j.l hebben onze spelers in verband met moederdag bij aankoop van SRD 10,- aan loten in onze Retail Office te Paramaribo en die te Nickerie gegrabbeld naar leuke prijzen. Hieronder enkele indrukken van deze geslaagde promo aktiviteit.

Valentine Promo Nickerie Retail Office & Paramaribo Retail Office.

Op vrijdag 14 februari 2014 mochten onze spelers bij aankoop van SRD 10,- aan loten in onze retail offices te Nickerie en Paramaribo i.v.m.naar een leuk cadeau.

Hieronder enkele foto's van deze geslaagde promo aktiviteit
Vaderdag Promo Paramaribo Retail Office & Nickerie Lottery Office.

Op zaterdag 15 juni j.l hebben onze spelers in verband met vaderdag bij aankoop van SRD 10,- aan loten in onze Retail offices te Paramaribo en die te Nickerie gegrabbeld voor een leuke prijs.

Hieronder enkele indrukken van deze geslaagde promotie aktiviteit.

Moederdag Promo Paramaribo Retail Office & Nickerie Lottery Office

Op zaterdag 11 mei j.l hebben onze spelers in verband met moederdag bij aankoop van SRD 10,- aan loten in onze Retail Offices te Paramaribo en die te Nickerie kunnen grabbelen naar leuke prijzen. Hieronder enkele indrukken van deze geslaagde promotie aktiviteit.

 


Valentine Promo 2013 in de retail offices in Paramaribo en Nickerie:

Op donderdag 14 februari hebben de spelers i.v.m Valentijnsdag bij besteding van SRD 10,- aan loten in onze retail offices in Paramaribo en Nickerie kunnen grabbelen naar leuke prijzen.

Wij bedanken onze spelers voor het welslagen van deze promo aktiviteit.

Hier volgen enkele foto's van deze promo aktiviteit.Vaderdag Promo Paramaribo Retail Office & Nickerie Lottery Office.

Op zaterdag 16 juni j.l hebben onze spelers in verband met vaderdag bij aankoop van SRD10,- aan loten in onze Retail offices te Paramaribo en die te Nickerie gegrabbeld voor een leuke prijs. Hieronder enkele indrukken van deze geslaagde promotie aktiviteit.Moederdag Promo Paramaribo Retail Office & Nickerie Lottery Office.

Op zaterdag 12 mei j.l. hebben onze spelers in verband met moederdag bij aankoop van SRD 10,= aan loten in onze Retail offices te Paramaribo en die te Nickerie gegrabbeld voor een leuke prijs. Hieronder enkele indrukken van deze geslaagde promotie aktiviteit.
Valentine's Day Promo Paramaribo Retail Office

Op dinsdag 14 februari 2012 heeft de Canadian Bank Note Suriname NV in verband met Valentine's Day haar spelers verwend met leuke cadeau's. Bij aankoop van SRD. 10,- aan loten mocht er gegrabbeld worden. Wij willen van deze plaats uit de spelers hartelijk dank zeggen voor het welslagen van deze aktiviteit.Vaderdag Promo Paramaribo Retail Office & Nickerie Lottery Office

Net zoals bij de afgelopen Moederdag Promo hebben wij van CBNS ook de vaders in de bloemetjes gezet en wel op zaterdag 18 juni jongstleden. Bij aankoop van srd. 10,- aan loten kon men grabbelen voor een geschenk voor vader. De promo begon reeds om 8 uur s'morgens en vanwege de belangstelling en grote aanloop waren wij rond het middaguur door onze kadootjes heen. Hier enkele indrukken van de blije gezichten in Paramaribo als in Nickerie.


Vaderdag Promo Paramaribo Retail Office & Nickerie Lottery Office


Vaderdag Promo Paramaribo Retail Office & Nickerie Lottery Office


Moederdag Promo Paramaribo Retail Office & Nickerie Lottery Office

Bij de afgelopen Moederdag Promo gehouden op zaterdag 07 mei 2011 hebben de spelers zoals altijd kunnen genieten van de sfeer en natuurlijk de leuke prijzen die zij in de wacht konden slepen. Hieronder enkele indrukken van onze Promo aktiviteit in Paramaribo en Nickerie.Valentine Promo Paramaribo Retail Office

Valentine Promo Paramaribo Retail Office

Valentine Promo Paramaribo Retail Office

Valentine Promo Paramaribo Retail Office

Valentine Promo Paramaribo Retail Office

Valentine Promo Paramaribo Retail Office

Valentine Promo Paramaribo Retail Office

Valentine Promo Paramaribo Retail Office  

Bigi Yari