De gelukkige 1041ste  Jackpotwinnaar van vrijdag 17 mei 2024 is de 48 jarige meneer Keling Cecil .Hij is vader van een dochter.

                      Hij kocht de winnende combinatie bij Houttuin Supermarkt gevestigd aan de Cassialaan #59.

                      Hij is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten dit bedrag te gebruiken om zijn huis te renoveren.

 

                   

 

                               2314de  Jackpot levert de 1040ste Lotto Jackpot Winnaar op.

                                               Deze wint srd 500.000

                                          

                             

                                   2313de  Jackpot levert de 1039ste Lotto Jackpot Winnaar op.

 

                                                                          Deze wint SRD 975.000,-

 

                                                   

 

De gelukkige 1039ste Jackpotwinnaar van zaterdag 6 januari 2024 is de 66 jarige meneer Johan Bruce. Hij is ongehuwd en heeft 1 kind. Hij kocht de winnende combinatie bij Houttuin Supermarkt gevestigd aan de Cassialaan # 59.

 

Hij is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten dit bedrag op de bank te storten en goed na te denken waar hij dit aan zal besteden.

 

 

Namens de Canadian Bank Note Suriname N.V de hartelijke felicitaties.

 

 

 

 

 

 


 

                                                                          2169ste   Jackpot levert de 1038ste     Lotto Jackpot Winnaar op.

 

                                                                                              Deze wint SRD 425.000,-

 

 

 

 

De gelukkige 1038ste  Jackpotwinnaar van woensdag 17 augustus 2022 is de 58 jarige meneer Johannes Kartowitono. Hij is ongehuwd en heeft 2 kinderen. Hij kocht de winnende combinatie bij Zinnia Supermarkt gevestigd aan de Zinniastraat # 44.

 

Hij is heel erg blij met het gewonnen bedrag en zal hiermee zijn huis afmaken.

 

 

 

 

                                                                       Namen de Canadian Bank Note Suriname N.V de hartelijke felicitaties.

 

 

 

 


 

                                                    2076ste Jackpot levert de 1037ste Lotto Jackpotwinnaar op. 

 

                                                                                  Deze wint SRD 450.000,-

 

 

De gelukkige 1037ste Lotto Jackpotwinnaar van zaterdag 25 september 2021 is de 50 jarige meneer Sanjay Nandlal. Hij is gescheiden en heeft geen kinderen. Hij kocht de winnende combinatie bij Tsang Koon Chun gevestigd aan de Henri Fernandesweg #149. Meneer Nandlal koopt 1 keer in de maand loten. Meneer Nandlal bracht zijn lot naar een retailer om voor hem te controleren en kwam zo erachter dat hij de jackpot winnaar was.  Meneer Nandlal meldde zich op 4 oktober 2021 vol blijdschap aan op het hoofdkantoor van de Canadian Bank Note Suriname N.V

Meneer Nandlal heeft nog geen plannen waar hij het gewonnen bedrag aan zal besteden. Hij denkt erover na om een trip te maken naar Guyana of India.

 

                                                                     CBNS feliciteert de winnaar bij meerdere van harte!!

 

 

 


 

 

2000ste Jackpot  levert de 1036ste Lotto jackpotwinnaar op.

 

Deze wint SRD 500.000,-.

 

 

De gelukkige 1036ste  Jackpotwinnaar van woensdag 11 maart 2020 is de 63 jarige mevrouw Hellen Goring. Zij is ongehuwd en is moeder van 3 kinderen. Zij kocht de winnende combinatie bij Zinnia Supermarket, gevestigd aan de Zinniastraat # 44. Mevrouw Goring koopt, iedere trekkings dag, een aantal loten. Zij controleerde haar loten aan de hand van de trekkingsresultaten die in de een van de kranten van 12 maart 2020 waren gepubliceerd. Vol blijdschap meldde zij zich op 13 maart 2020 aan op het hoofdkantoor van de Canadian Bank Note Suriname N.V. 

Mevrouw Goring's dochter nam de cheque van haar in ontvangst.

      Namens de Canadian Bank Note Suriname N.V de hartelijke felicitaties.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

1980ste Jackpot  levert de 1035ste Lotto jackpotwinnaar op.

 

Deze wint SRD 775.000,-.

 

 

 

De gelukkige 1035ste  Jackpotwinnaar van zaterdag 28 december 2019 is de 69 jarige meneer Johan Veldkamp. Hij is vader van 6 kinderen. Hij kocht de winnende combinatie bij City Supermarkt, gevestigd aan de Kwatta weg # 381. Meneer Veldkamp koopt al ongeveer 15 jaren, iedere zaterdag, 2 maal quik pick lotto. 2 weken na de trekking kwam hij erachter dat hij de loten vergeten was te checken, dus bracht hij die naar één van de CBNS agentschappen om  voor hem te controleren.. Daar vernam hij dat hij de lotto jackpot gewonnen had.

Heel blij melde hij zich aan op het CBNS hoofdkantoor.

 

Met een deel van het gewonnen bedrag zal hij zijn kinderen en kleinkinderen flink te verwennen en de rest van het geldsbedrag stort hij op zijn bankrekening, zodat hij rustig kan nadenken waar hij het aan zal besteden.  

 

 

Namens de Canadian Bank Note Suriname N.V de hartelijke felicitaties.

 


 

 

 

De 678ste Jackpot levert de 1034ste Lotto Jackpotwinnaar op. 

Deze wint SRD 300.000,-

De gelukkige 1034ste Jackpotwinnaar van zaterdag 12 januari 2019 is de 49 jarige meneer André Soerohardjo. Hij is getrouwd en vader van 2 kinderen. Hij kocht de winnende combinatie bij City Supermarkt, gevestigd aan de Kwattaweg # 381A. Meneer Soerohardjo koopt vanaf het begin van de CBN Suriname lotto zijn loten bij voornoemde CBNS-agentschap. Vanwege werkdrukte is hij er niet aan toegekomen om zijn loten eerder te controleren. Op 17 januari in de ochtend, voordat hij naar het werk reed, is hij eerst bij een neef gestopt van wie hij zeker weet dat die altijd een recente krant heeft liggen. Hij maakte pas om 21.00pm de krant van Times of Suriname van 14 januari open om zijn loten te controleren en ontdekte dat hij alle zes cijfers goed had. Hij wilde het in eerste instantie niet geloven en vroeg zijn vrouw en zoon om nog eens met hem mee te kijken.Ze waren allen heel erg blij toen ze ervan overtuigd waren dat meneer Soerohardjo de Jackpot gewonnen had.

Hij heeft besloten met het gewonnen bedrag zijn huis af te maken, een geldsbedrag te storten op de spaarrekening van zijn 2 kinderen, en binnenkort zijn 50ste jaardag te vieren met naasten en dierbaren. De rest van het gewonnen bedrag stort hij op zijn bankrekening.

Namens de Canadian Bank Note Suriname N.V. de hartelijke felicitaties.

 


 

De 677ste Jackpot levert de 1033ste Lotto Jackpotwinnaar op. 

Deze wint SRD 950.000,-

De gelukkige 1033ste  Lotto Jackpotwinnaar van woensdag 9 januari 2019 is de 75 jarige mevrouw Anne Marie. Zij is getrouwd en moeder van 2 kinderen. Zij kocht de winnende combinatie bij Rossignol Lottoverkooppunt, gevestigd op de hoek van de Basito/Jozef Israelstraat # 1. Het was ook de eerste keer dat zij haar loten kocht bij voornoemde CBNS agentschap. Mevrouw Anne Marie controleerde haar lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Vol blijdschap meldde zij zich op maandag 14 januari aan op het CBNS hoofdkantoor.  

Ook zij heeft besloten het gewonnen bedrag voorlopig op haar  bankrekening te storten, zodat zij in alle rust kan nadenken waaraan zij het zal besteden.

Haar zwager nam uit handen van de CBNS Direkteur dhr. H. Kock de cheque in ontvangst.


De 674ste Jackpot levert de 1029ste Lotto Jackpotwinnares op. Deze wint SRD 475.000,-

 

Inmiddels heeft de gelukkige 1029ste Lotto Jackpotwinnares van de trekking van woensdag 4 april 2018 zich aangemeld. Zij is de 30 jarige mevrouw Jageeta Kalidien. Zij koos voor een quick pick die zij kocht bij Shell Service Station van Idsiga gevestigd aan de Kwattaweg # 83. In eerste instantie dacht zij dat ze de 5+ extra bal prijs had gewonnen, maar zij besloot toch voor alle zekerheid haar lot nogmaals te laten controleren bij een CBNS agentschap. Na deze controle, bleek dat ze niet de 5+extra bal prijs had gewonnen, maar de Jackpot van SRD 475.000. Mevrouw Kalidien is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten het gewonnen bedrag te besteden aan het kopen van een huis inclusief perceel.  

Namens de CBNS de hartelijke felicitaties!!

 


 

De 673ste Jackpot levert de 1028ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 525.000,-

De heer Charles Vyent is de gelukkige 1028ste Jackpotwinnaar van de Lotto trekking van woensdag 7 maart 2018. Hij is 48 jaar oud en vader van 3 kinderen. De heer Vyent koos voor een quick pick die hij kocht bij Fu Ju, gevestigd aan de Indira Ghandiweg # 1009. Hij ging naar een Lotto agentschap om de getrokken nummers te verifiёren en tot zijn verbazing zag hij dat hij de Jackpot gewonnen had. De heer Vyent was heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten het geld te investeren in zijn onderneming. Zijn moeder Lucia Vyent nam voor hem de cheque in ontvangst.

Namens de CBNS feliciteren wij u van harte.

 


De 670ste Jackpot levert de 1025ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 700.000,-

Meneer Ramon Lehé is de gelukkige 1025ste Lotto Jackpotwinnaar van woensdag 11 oktober 2017. Hij is 83 jaar oud, weduwnaar en is vader van 3 kinderen. Hij koos voor een quick pick die hij kocht bij Corner Store gevestigd aan de Verlengde Gemenelandsweg # 184. Meneer Lehé is al jaren trouwe speler van het Lotto spel. Elke ochtend tijdens het ontbijt belt hij naar de lotto-lijn om zijn loten te checken. Zo ook op deze bewuste dag belde meneer Lehé naar de lotto-lijn en was verrast toen hij hoorde dat hij alle 6 getrokken cijfers goed had op zijn lot en ondanks dit bleef hij kalm. Elke ochtend krijgt hij een telefoontje van zijn dochter uit het buitenland. Toen hij haar sprak vertelde hij haar het goede nieuws. Meneer Lehé heeft één motto als het neer komt op het kopen van loten. Deze is : “Als je koopt kan je verliezen, maar als je niet koopt kan je nooit winnen”. Meneer Lehé is hartstikke blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten het geld voorlopig op zijn bankrekening te storten.

 

                                                         Namens de CBNS feliciteren wij u van harte.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 


De 669ste Jackpot levert de 1024ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 375.000,-

Meneer Wilfred Toppin is de gelukkige 1024ste Lotto Jackpotwinnaar van woensdag 16 augustus 2017. Hij is 70 jaar oud en vader van 2 kinderen. De heer Toppin is een trouwe speler en koos voor zijn eigen combinatie die hij kocht bij R. Lieuw A On en tevens zijn vaste Lotto-agent, gevestigd aan de Sir Winston Churchillweg # 7. Hij ging naar voornoemde Lotto-agent met de bedoeling boodschappen te halen en vernam toen van de winkelier dat de Jackpot daar was gevallen. De heer Toppin pakte toen gelijk zijn lot en vroeg de winkelier het te controlen. Tot hun verbazing ontdekte de winkelier dat de heer Toppin de jackpot gewonnen had. Hij was heel erg blij en belde gelijk zijn zoon op om hem het goede nieuws te vertellen. Hij heeft besloten het gewonnen geldsbedrag voorlopig op zijn bankrekening te storten en rustig na te denken waar hij dit aan zal besteden.

 

Namens de CBNS feliciteren wij u van harte.

 


De 666ste Jackpot levert de 1021ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 900.000,-

Meneer Emiliano Malmberg is de gelukkige 1021ste Lotto Jackpotwinnaar van zaterdag 29 april 2017. Hij is 50 jaar en is vader van een zoon. Hij koos voor een quick pick die hij kocht bij de Nickerie Lottery Office, gevestigd aan de A.K. Doergasawstraat # 95. Meneer Malmberg was aan het opruimen en vond een lot in een rugtas. De volgende dag besloot hij het lot te controleren bij een Lotto-agentschap. Tot zijn verbazing vernam hij van de agent dat hij de jackpot gewonnen had en zich moest aanmelden bij het CBNS hoofdkantoor. Voordat meneer Malmberg dat deed ging hij nog naar twee andere Lotto-agentschappen om zichzelf ervan te overtuigen. Hij is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten al zijn schulden af te lossen en de rest te storten op zijn bankrekening. Zijn neef, meneer Giovani Tokarso, staat op de foto voor hem.

Namens de CBNS feliciteren wij u van harte.

 


 

De 664ste Jackpot levert de 1019de Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 700.000,-

 

Meneer Charles Lallmohamed is de gelukkige 1019de Lotto Jackpotwinnaar van woensdag 7 december 2016. Hij is 37 jaar jong, leeft in concubinaat en heeft 2 kinderen. Hij koos voor zijn eigen combinatie die hij kocht bij Shell Vredenburg gevestigd aan de Indira Ghandiweg # 241. De eerder genoemde Lotto agent is zijn vaste locatie waar hij al 11 jaren zijn loten koopt en mist geen enkele trekking. De volgende ochtend controleerde de heer Lallmohamed zijn lot aan de hand van de trekkingsresultaten in de krant van Times of Suriname en kwam tot de ontdekking dat hij de jackpot gewonnen had. Hij was heel erg blij en heeft besloten om met het gewonnen geldsbedrag zijn huis te verbouwen en een nieuwe auto aan te schaffen.

 


 661ste  Jackpot levert de 1015de Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 525.000,-.

 

Dhr. R. Moennalal is de gelukkige 1015de Jackpotwinnaar van de Lotto Trekking van zaterdag 25 juni 2016. Hij is 51 jaar, getrouwd en vader van een dochter. Dhr. Moennalal koos voor zijn eigen combinatie die hij kocht bij Cai Supermarkt gevestigd aan de Tweede Rijweg # 51. Hij is heel erg blij met het gewonnen bedrag en zal rustig nadenken waaraan hij dit geld zal besteden.


 660ste  Jackpot levert de 1014de Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 375.000,-.

De heer John Arrias is de gelukkige 1014de  Lotto Jackpotwinnaar van de trekking van zaterdag 21 mei 2016. Hij is 49 jaar oud en is vader van 4 kinderen. Dhr. Arrias koos voor zijn eigen combinatie die hij kocht bij Corner Store gevestigd aan de Verlengde Gemenelandsweg # 184. Dhr. Arrias is heel erg blij met het gewonnen bedrag en zal hiermee zijn huis bouwen.

 


 658ste  Jackpot levert de 1012de Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 150.000,-.

Dhr. Radjinderpersad Ramphal is de gelukkige 1012de Jackpotwinnaar van de Lotto Trekking van zaterdag 9 april 2016. Hij is 54 jaar en koos voor zijn eigen combinatie die hij kocht bij Garden Supermarkt gevestigd aan de Nieuweer Gevonden Weg # 605. Hij is heel erg blij met het gewonnen bedrag en zal hiermee zijn huis afbouwen.


 

657ste Jackpot levert de 1011de Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 225.000,-.

Dhr. Henry Somedjo is de gelukkige 1011de Jackpotwinnaar van de Lotto trekking van woensdag 6 april 2016. Mener Somedjo koos voor een quick pick die hij kocht bij Houttuin Supermarkt gevestigd aan de Cassialaan # 59. Meneer Somedjo controleerde zijn lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Hij is heel erg blij met het gewonnen bedrag en zal hiermee een aanvang maken met de bouw van zijn eigen woning.


 

655ste Jackpot levert de 1009de Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 325.000,-.

De heer Cecil Neus is de gelukkige 1009de  Lotto Jackpotwinnaar van de Lotto trekking van zaterdag 27 februari 2016. Hij is 65 jaar oud en vader van 2 kinderen. De heer Neus koos voor zijn eigen combinatie die hij kocht bij Lui’s Supermarkt gevestigd aan de Indira Ghandiweg # 587. De heer Neus ging naar voornoemde CBNS-agent met de bedoeling zijn loten te controleren en  kwam aldaar tot de ontdekking dat hij de Jackpot had gewonnen. Hij is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten met een deel hiervan een nieuwe auto te kopen. De rest stort hij op zijn bankrekening


 

649ste Jackpot levert de 1002de Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 200.000,-.

De heer Theo Telgt is de 1002de jackpotwinnaar van de lotto trekking van zaterdag 05 december 2015. Hij is 61 jaar, woont samen en vader van 3 kinderen. De heer Telgt kocht zijn lot bij Libi Makandra gevestigd aan de Kankantriestraat. Hij controleerde zijn lot aan de hand van de trekking op de televisie en ontdekte dat hij de jackpot gewonnen had, hij ging naar voornoemde Lotto agent om het lot nogmaals te controleren. De heer Telgt is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten een perceel te kopen met het geld.


 

647ste Jackpot levert de 1000ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 400.000,-.

 

De  heer Paulus Moncherie is de gelukkige 1000ste Lotto Jackpotwinnaar van zaterdag 21 november 2015.  Hij is 59 jaar oud, getrouwd en vader van 2 kinderen. De heer Moncherie koos voor een quick pick die hij kocht bij Satish Supermarkt gevestigd aan de  Noordwijkweg # 96. Hij ging naar voornoemde CBNS-agent  met de bedoeling zijn loten te controleren. Aldaar kwam hij tot de ontdekking dat hij de Jackpot had gewonnen. Vol ongeloof  controleerde hij het lot meerdere malen en sprong daarna de lucht in van blijdschap. Kort daarna melde hij zich aan op het CBNS Hoofdkantoor. De heer Moncherie is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten het geld voorlopig op zijn bankrekening te storten.                                             


 

642ste Jackpot levert de 995ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 175.000,-.

 

Mevrouw Shaila Kanhai is de 995ste Jackpotwinnaar van de Lotto trekking van woensdag 26 augustus 2015. Zij is 40 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Mevrouw Kanhai koos voor en quick pick die zij kocht bij Wei Xing Supermarkt gevestigd aan de Commisaris Weythingweg 211. Zij controleerde haar lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Mevrouw Kanhai is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten het geld voorlopig op haar bankrekening te storten, zodat zij rustig kan nadenken over de besteding ervan.

 


 

641ste Jackpot levert de 994ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 200.000,-

 

De heer Daniёl Sonfies is de 994ste Jackpotwinnaar van de Lotto trekking van woensdag 19 augustus 2015. Hij is 49 jaar, leeft in concubinaat en vader van 2 kinderen. De heer Sonfies koos voor een quick pick die hij kocht bij Ishan Mini Markt gevestigd aan de Indira Ghandiweg # 323. Hij keek naar de trekking op de televisie en controleerde daarna zijn lot. De heer Sonfies is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten het geld voorlopig op zijn bankrekening te storten, zodat hij rustig kan nadenken waaraan hij dit geld zal besteden.


 639ste Jackpot levert de 992ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 200.000,-.

 

De heer Otmar Dongo is de 992ste Jackpotwinnaar van de Lotto trekking van zaterdag 1 augustus 2015. Hij is 77 jaar en vader van 3 kinderen. De heer Dongo koos voor een quick pick die hij kocht bij Mimi Supermarkt gevestigd aan de Anamoestraat 63. Hij controleerde zijn lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Hij is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten rustig na te denken waar hij dit aan zal besteden. Zijn kleindochter Li-Ann Dongo nam de cheque voor hem in ontvangst.


 

637ste Jackpot levert de 990ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 300.000,-

De heer Faisal Jahangier is de 990ste Jackpotwinnaar van de Lotto trekking van woensdag 15 juli 2015. Hij is 44 jaar, getrouwd en vader van 3 kinderen. De heer Jahangier koos voor een quick pick die hij kocht bij Sma Winkri gevestigd aan de Commissaris Weytingweg # 134. Hij controleerde zijn lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Voor alle zekerheid belde de heer Jahangier ook naar de Lotto infolijn voor confirmatie van de getrokken nummers. Meneer Jahangier is heel erg blij met het gewonnen bedrag en zal rustig nadenken waar hij dit aan zal besteden.


 

636ste Jackpot levert de 989ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 875.000,-

De heer James Spong is de 989ste Jackpotwinnaar van de Lotto trekking van woensdag 24 juni 2015. Hij is 61 jaar oud en vader van 2 kinderen. De heer Spong koos voor een quick pick die hij kocht bij Hua Dong Supermarkt gevestigd aan de Martin Luther King weg #359. Hij controleerde zijn lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant, waarnahij tot de ontdekking kwam dat hij de jackpot gewonnen had. Voor alle zekerheid controleerde hij het lot nogmaals aan de hand van de Lotto trekkingsresultaten op de surinaamselotto website. De heer Spong is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten het geld voorlopig op zijn rekening te storten, zodat hij rustig kan nadenken waaraan hij het geld zal besteden.


 

684ste  Jackpot levert de 985ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 150.000,-

Mevrouw Monique Kartodikromo-Troenosetro is de 985ste jackpotwinnaar van de Lotto trekking van zaterdag 7 maart 2015. Zij is 45 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Mevrouw Kartodikromo’s lot werd door diens echtgenoot en zoon gecontroleerd aan de hand van de trekkingsresultaten op de surinaamselotto website. Voor alle zekerheid belden zij ook naar de lotto info lijn voor de getrokken nummers. Overtuigd dat zij de jackpot gewonnen had, meldde mevrouw Kartodikromo zich aan op het hoofdkantoor van de Canadian Bank Note Suriname N.V. Zij is heel erg blij met het gewonnen bedrag en gaat rustig nadenken waar zij dit aan zal besteden.


 

630ste Jackpot levert de 982ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 350.000,=

 

De heer Radjkoemar Moennalal is de gelukkige 982ste Lotto Jackpotwinnaar van zaterdag 20 december 2014. Hij is 49 jaar oud, getrouwd en vader van 1 kind. De heer Moennalal koos voor een quick pick die hij kocht bij Lie's Supermarkt gevestigd aan de Kwattaweg 411. Meneer Moennalal is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten het geld voorlopig op zijn bankrekening te storten, zodat hij rustig kan nadenken over de besteding ervan.

 


 

628ste Jackpot levert 980ste LottoJackpotwinnaar op.

Deze winst SRD 225.000,-

 

De heer Setieshperkash Algoe is de gelukkige Lotto Jackpotwinnaar van zaterdag 01 november 2014. Hij is getrouwd en vader van 5 kinderen. De heer Algoe speelde zijn eigen vaste combinatie, die hij kocht bij R.Lieuw A On gevestigd aan de Sir Winston Churchillweg #7. De heer Algoe is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten met een deel van het geld zijn hypotheek helemaal af te lossen.


 

 

627ste Jackpot levert de 979ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 275.000,=

 

De heer Rudolf Cederburg is de gelukkige 979ste Lotto Jackpotwinnaar van zaterdag 18 oktober 2014. Hij is 57 jaar oud, woont samen en is vader van 6 kinderen. De heer Cederburg speelde zijn eigen vaste combinatie, die hij kocht bij Rossignol Lottoverkooppunt gevestigd aan de Jozef Israelstraat. Hij controleerde zijn lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. De heer Cederburg is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten met een deel van het geld zijn huis te renoveren.

 


 

 

De 626ste Jackpot levert de 978ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 60.000,=

 

De heer Harold Jhagroe is de gelukkige 978ste Lotto Jackpotwinnaar van woensdag 24 september 2014. Hij is 52 jaar, getrouwd en is vader van 3 kinderen. De heer Jhagroe kocht zijn lot bij Xiong Supermarkt gevestigd aan de koningstraat #129. Hij controleerde zijn lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Nadat hij ontdekte dat hij alle 6 cijfers goed had vertelde hij zijn vrouw meteen het uitstekende nieuws. De heer Jhagroe is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten het geld voorlopig op zijn bankrekening te storten.

 


 

621ste Jackpot levert de 972ste en de 973ste Lotto Jackpotwinnaar op .

Deze winnen elk SRD 100.000,-

De heer C. Macrooy is de gelukkige 972ste Lotto Jackpotwinnaar van zaterdag 2 augustus 2014. Hij is 76 jaar oud, is weduwnaar en vader van 2 kinderen. De heer Macrooy koos voor zijn eigen nummers, die hij kocht bij Du’s Supermarkt gevestigd aan de Wilhelmina- / Sewbarathmisserstraat nr. 93. Hij controleerde het lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Hij is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten met het geld zijn huis te renoveren.

Mevrouw Thelma Ost is de gelukkige 973ste Lotto Jackpotwinnaar van zaterdag 2 augustus 2014. Zij is 53 jaar oud, woont samen en is moeder van 5 kinderen. Mevrouw Ost koos voor een quick pick bij K.A.H.A shopping Center gevestigd aan de Commisaris Weithingweg nr. 87. Haar partner controleerde het lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant .Zij is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten met het geld haar huis te verbouwen.


620ste Jackpot levert de 971ste Lotto Jackpotwinnaar .

Deze wint SRD 60.000,-

De heer Reginald Noughient is de gelukkige 971ste Jackpotwinnaar van zaterdag 12 juli 2014. Meneer Noughient woont samen en is vader van 3 kinderen. Hij kocht het winnende lot bij Fong Super Store gevestigd aan de Franchepanestraat 87. Meneer Noughient is heel erg blij met het gewonnen bedrag en zal rustig nadenken waar hij het gewonnen bedrag aan zal besteden.


619de Jackpot levert de 970ste Lotto Jackpotwinnaar .

Deze wint SRD 150.000,-

De heer Kin Chung is de gelukkige 970ste Jackpotwinnaar van woensdag 9 juli 2014. Hij 46 jaar, getrouwd en vader van 2 zonen. De heer Chung kocht het winnend lot bestaande uit zijn vaste nummers bij Ishan Mini Markt gevestigd aan de Indira Ghandiweg 133. De dag na de trekking belde hij naar de Lotto info lijn om de getrokken nummers te verifi?ren. Toen hij ontdekte dat hij de jackpot gewonnen had, controleerde hij het lot nogmaals aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. De heer Chung is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten het geld voorlopig op zijn rekening te storten, zodat hij rustig kan nadenken waaraan hij het zal besteden. Zijn vriend de heer Frederik Kortstam nam de cheque voor hem in ontvangst.


618de Jackpot levert de 969ste Lotto Jackpotwinnaar op .

Deze wint SRD 150.000,-

Mevrouw Orgine Amarello-Geer is de gelukkige 969ste Jackpotwinnaar van zaterdag 28 juni 2014. Zij is 81 jaar oud ,is weduwe en moeder van 1 zoon. Mevrouw Amarello kocht haar winnende combinatie bij Zinnia Supermarkt gevestigd aan de Zinnastraat # 44. Mevrouw Amarello belde naar de Lotto info lijn voor de getrokken nummers. Hierna controleerde zij haar lot. Mevrouw Amarello zag dat zij alle 6 cijfers goed op haar lot had staan en belde haar broertje gelijk op om hem het goede nieuws te vertellen. Zij is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten het geld voorlopig op haar rekening te storten, zodat zij rustig kan nadenken waaraan zij het zal besteden. Haar broertje Lesley van Ommeren nam de cheque voor haar in ontvangst.


De 617de Jackpot levert de 968ste Lotto Jackpotwinnaar .

Deze wint SRD 275.000,-

Mevrouw Silawatie Baran-Soerdjbali is de gelukkige 968ste Jackpotwinnaar van woensdag 18 juni 2014. Zij is 61 jaar oud, getrouwd en moeder van 4 kinderen. Mevrouw Baran kocht de winnende combinatie bij K.A.H.A Supermarkt gevestigd aan de Commissaris Weytingweg # 87. Zij controleerde het lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Nadat mevrouw Baran ontdekt had dat zij de jackpot gewonnen had, riep zij haar man gelijk om hem het goede nieuws te vertellen. Hierna belde zij haar zoon en deelde ook hem het goede nieuws mee. Zij is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten het geld voorlopig op haar rekening te storten, zodat zij rustig kan nadenken waaraan zij het zal besteden. Haar zoon Bharat Baran nam de cheque voor haar in ontvangst.


De 610de Jackpot levert de 960ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 150.000,-.

Mevrouw Warsha Bhagirath is de gelukkige jackpotwinnares van woensadag 26 maart 2014. Zij is 23 jaar oud en kocht het winnend lot bij Shell Raghoebar gevestigd aan de Martin Lutherkingweg # 211. Mevrouw Bhagirath is heel erg blij met het gewonnen bedrag en zal deze voorlopig op haar bankrekening storten, zodat zij rustig kan nadenken waar zij het gewonnen bedrag aan zal besteden.


613de Jackpot levert de 964ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 250.000,-.

 

Mevrouw Tarawati Pritipalsing is de gelukige 964ste Jackpotwinnares van zaterdag 3 mei 2014. Zij is 74 jaar oud, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Mevrouw Pritipalsing kocht het winnende lot bestaande uit haar eigen nummers bij Winkelcentrum Koewarasang gevestigd aan de Bomaweg # 273. De dag na de trekking vroeg zij aan haar zoon om haar lot te controleren. De zoon kwam tot de ontdekking dat zijn moeder de jackpot gewonnen had en vertelde haar het goede nieuws. Mevrouw Pritipalsing is heel erg blij met het gewonnen bedrag. Zij heeft besloten het gewonnen bedrag op haar bankrekening te storten, zodat zij rustig kan nadenken waaraan zij het wilt besteden.


612de Jackpot levert 963ste Lotto Jackpotwinnar op.

Deze wint SRD 30.000,-.

De heer Soeridin Kartopawiro is de gelukkige 963ste Lotto Jackpotwinnaar van zaterdag 5 april 2014. Hij is 49 jaar oud, getrouwd en vader van 4 kinderen. De heer Kartopawiro koos voor een quick pick die hij kocht bij Winkel Tjon Tjauw Liem gevestigd aan de Wilhelminastraat # 12. De heer Kartopawiro is heel erg blij met het gewonnen bedrag. Het gewonnen bedrag heeft hij voorlopig op zijn bankrekening gestort.


609de Jackpot levert de 959ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 125.000,-.

Mevrouw Sabitri Boedhoe is de gelukkige 609de Jackpotwwinnares van woensdag 12 maart 2014. Zij is 66 jaar, getrouwd en moeder van 5 kinderen. Mevrouw Boedhoe kocht de winnende combinatie bij de Rams The Spirit of India gevestigd aan de Jodenbredestraat # 13. Zij controleerde haar lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Mevrouw Boedhoe is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten dit bedrag voorlopig op haar bankrekening te storten. Haar zoon de heer Bidjaiperkash Boedhoe nam de cheque voor haar in ontvangst.


607de Jackpot levert de 957ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 100.000,-.

Mevrouw Eveline Wongsosemadi is de gelukkige 957ste jackpotwinnaar van zaterdag 22 februari 2014. Zij is 36 jaar oud, leeft in concubinaat en is moeder van 2 kinderen. Mevrouw Wongsosemadi kocht haar winnende combinatie bij Robby's Supermarkt gevestigd aan de Commissaris Thurkowweg # 322. Zij controleerde haar lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Mevrouw Wongsosemadi is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten met een deel van het geld haar huis af te bouwen.


605de Jackpot levert de 955ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 200.000,-.

 

De heer Walmond Sandvliet is de gelukkige 955ste Lotto Jackpotwinnaar van zaterdag 15 februari 2014. Hij is 60 jaar oud, leeft in concubinaat en is vader van 3 kinderen. Hij kocht het winnend lot bestaande uit zijn eigen nummers bij Texaco Kasabaholo gevestigd aan de Kasabaholoweg # 129. De heer Sandvliet controleerde zijn lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Hij is heel erg blij met het gewonnen bedrag en zal rustig nadenken waaraan hij het zal besteden.


603de Jackpot levert de 953ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 100.000,-

De heer Shamkisoor Pirthipal is de gelukkige 953ste Lotto Jackpotwinnaar van donderdag 2 januari 2014. Hij is 43 jaar oud, getrouwd en vader van 2 kinderen. De heer Pirthipal koos voor een quick pick die hij kocht bij Lian Hua Supermarkt gevestigd aan de P. Chandisawweg # 98. Meneer Pirthipal ging naar voornoemde Lotto- agent om zijn lot te controleren en kwam aldaar tot de ontdekking dat hij de Jackpot gewonnen had. Vervuld van blijdschap vertelde hij zijn vrouw het goede nieuws. De heer Pirthipal is van plan met het gewonnen bedrag zijn huis te renoveren.


602de Jackpot levert 952ste Lotto Jackpotwinnares op.

Deze wint SRD 30.000,-.

Mevrouw Tarawatie Pritipalsing is de gelukkige 952ste Lotto Jackpotwinnares van dinsdag 24 december 2013. Zij is 69 jaar oud, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Mevrouw Pritipalsing koos voor een quick pick die zij kocht bij Winkelcentrum Koewarasang gevestigd aan de Bomaweg # 273. Mevrouw Pritipalsing ging naar voornoemde Lotto-agent om haar lot te laten controleren. Na controle van het lot, vernam zij van de Lotto-agent dat zij de Jackpot had gewonnen. Mevrouw Pritipalsing is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten deze voorlopig op haar bankrekening te storten.


602ste Jackpot levert de 951ste Lotto Jackpotwinnaar op .

Deze wint SRD 30.000,-

Mevrouw Avanaisa Barclay is de gelukkige 951ste Lotto Jackpotwinnaar van dinsdag 24 december 2013. Zij is 24 jaar oud, woont samen en is moeder van 1 zoon. Mevrouw Barclay kocht haar lot bestaande uit haar eigen nummers bij Fenta Supermarkt gevestigd aan de Kasabaholoweg 129. Zij ging naar voornoemde Lotto agent om een uitdraai te vragen voor de getrokkennummers met de bedoeling haar lot hiermee te controleren. Thuis aangekomen pakte zij haar lot en controleerde deze vervolgens.Tot haar verbazing ontdekte zij, dat zij alle 6 cijfers goed op haar lot had staan. Vervolgens riep zij haar man en vertelde hem dat zij de jackpot gewonnen had. Mevrouw Barclay is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten het geld voorlopig op haar bankrekening te storten.


601ste Jackpot levert de 950ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 100.000,-

De heer Rinaldo Toredjo is de gelukkige 950ste Lotto Jackpotwinnaar van zaterdag 21 december 2013. Hij is 39 jaar oud, getrouwd en vader van 2 kinderen. De heer Toredjo koos voor een quick pick die hij kocht bij Shell Tourtonnelaan gevestigd aan de Tourtonnelaan. De heer Toredjo was aan het werk toen hij zijn lot controleerde aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Nadat hij ontdekte dat hij de Jackpot had gewonnen, riep hij zijn collega om het lot nogmaals voor hem te controleren. Nu overtuigd dat hij echt de jackpot gewonnen had, meldde de heer Toredjo zich aan op het Lotto hoofdkantoor. De heer Toredjo heeft besloten met het geld zijn huis verder af te bouwen.


600ste Jackpot levert de 28ste Lotto Plus Jackpotwinnaar op .

Deze wint SRD 300.000,-

De heer Stanley Zweers is de gelukkige 28ste Lotto Plus Jackpotwinnaar van zaterdag 14 december 2013. Hij is 61 jaar oud en vader van 4 kinderen. De heer Zweers koos voor een quick pick die hij kocht bij Su’s Supermarkt gevestigd aan de Washingtonstraat 47. De heer Zweers controleerde zijn lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Nadat hij ontdekte dat hij de Jackpot had gewonnen, belde hij zijn dochters op met de mededeling dat zij gelijk bij hem langs moesten komen. Na aankomst van zijn dochters vroeg de heer Zweers hen het lot nogmaals voor hem te controleren. Toen ook zij tot de conclusie kwamen dat hij de jackpot gewonnen had, was de heer Zweers eindelijk overtuigd. Hierna meldde hij zich aan op het Lotto hoofdkantoor. De heer Zweers is heel erg blij met het gewonnen bedrag. Hij heeft besloten het geld voorlopig op zijn rekening te storten, zodat hij rustig kan nadenken waar hij het geld aan zal besteden. Zijn dochter Melissa Zweers nam de cheque voor hem in ontvangst.


599ste Jackpot levert de 947ste en 948ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze winnen elk SRD 30.000,-.

Mevrouw Glynes Pinas is de gelukkige 947ste Jackpotwinnaar van zaterdag 30 november 2013. Zij is 43 jaar en leeft in concubinaat. Mevrouw Pinas kocht haar winnende combinatie bij Supertex gevestigd aan de Waterkant 25. Haar man controleerde haar lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Nadat hij ontdekte dat alle 6 cijfer voorkwamen op het lot vertelde hij mevrouw Pinas het goede nieuws . Mevrouw Pinas is erg blij met het gewonnen bedrag die zij voorlopig op haar bankrekening zal storten.

De heer Donny Amatanom is de gelukkige 948ste Jackpotwinnaar van zaterdag 30 november 2013. Hij kocht het winnend lot bij Fong Superstore gevestigd aan de Franchepanestraat 87. Meneer Amatanom is getrouwd en vader van 1 kind. Hij ging naar voornoemde Lotto-agent om zijn lot te laten controleren. De Lotto agent verwees hem naar het Lottohoofdkantoor om het geldsbedrag te innen, omdat hij de Lotto Jackpot gewonnen had. De heer Amatanom is heel erg blij met het gewonnen bedrag. Hij zal rustig nadenken waaraan hij het gewonnen bedrag aan zal besteden.


De 598ste Jackpot levert de 946ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 60.000,-

De heer Randolf Kentie is de gelukkige 946ste Lotto Jackpotwinnaar van woensdag 27 november 2013. Hij is 67 jaar oud, getrouwd en vader van 6 kinderen. Hij kocht zijn lot bestaande uit zijn eigen nummers bij Winkel Satish gevestigd aan de Indira Ghandiweg 371. De heer Kentie controleerde zijn lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. De heer Kentie is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten met een deel van het geld zijn schulden te betalen.


594ste Jackpot levert de 24ste Lotto Plus Jackpotwinnaar en 942ste Lotto Jackpotwinnaar op

Deze winnen respectievelijk SRD 275.000,- om SRD 175.000,-

Mejuffrouw Shannon Lam is de 24ste Lotto Plus Jackpotwinnaar van zaterdag 28 september 2013. Zij is 20 jaar oud en studente. Mejuffrouw Lam koos voor een quick pick die zij kocht bij Wan Mei Supermarkt gevestigd aan de Gladiolenstraat 28 . Zij controleerde haar lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Mejuffrouw Lam is heel erg blij met het gewonnen bedrag van SRD 275.000,-. Zij heeft besloten het gewonnen bedrag op haar bankrekening te storten, zodat zij rustig kan nadenken waar zij het geld aan zal besteden.

De heer J. Heyns is de gelukkige 942ste Jackpotwinnaar van zaterdag 28 september 2013. Hij is 49 jaar oud, getrouwd en vader van 2 kinderen. Hij kocht zijn lot bestaande uit zijn eigen nummers bij Winkel Satish gevestigd aan de Indira Ghandiweg 371. De heer Heyns controleerde zijn lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Voor alle zekerheid belde hij voor confirmatie van de getrokken nummers ook naar de Lotto infolijn. De heer Heyns is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten het geld op zijn bankrekening te storten. Zijn tante nam de cheque voor hem in ontvangst.


592ste Jackpot levert de 22ste Lotto Plus Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 160.000,-

Mevrouw Willy Lafantie is de gelukkige 22steLotto Plus Jackpotwinnares van woensdag 28 augustus 2013. Zij is 48 jaar oud, woont samen en is moeder van 3 kinderen. Zij kocht de winnende quick pick bij Service Station Van Idsiga gevestigd aan de Van Idsigastraat 83. Mevrouw Lafantie ging naar voornoemde Lotto-agent om haar lot te controleren. Daar kwam zij tot de ontdekking dat ze de 6 getrokken cijfers goed had op haar lot, hetgeen betekende dat zij SRD 160.000,- rijker was geworden. Mevrouw Lafantie is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten met een deel van het geld een perceel te kopen. De rest zal zij op haar bankrekening storten.


593ste Jackpot levert de 23ste Lotto Plus Jackpotwinnaar op .

Deze wint SRD 200.000

De 25 jarige meneer Marcelino Mawie is de gelukkige 23ste Lotto Plus Jackpotwinnaar van Woensdag 04 September 2013. De heer Mawie kocht de winnende combinatie op het hoofdkantoor van de Canadian Bank Note Suriname gevestigd aan de Dr. Sophie Redmondstraat 76. Meneer Mawie controleerde zijn loten aan de hand van de trekkingsresultaten op de surinaamselotto website. Tot zijn verbazing ontdekte de heer Mawie dat hij alle 6 cijfers goed op zijn lot had staan. Hij kon het in eerste instantie niet geloven en controleerde het lot een paar keer. De heer Mawie is dolgelukkig met het gewonnen bedrag en heeft besloten een perceel en een voertuig te kopen. De rest van het geld zal hij op zijn bankrekening storten.


590ste Jackpot levert de 937ste Lotto Jackpotwinnaar .

Deze wint SRD 350.000,-

De heer Radjinderkoemar Ramadhin is de gelukkige 937ste Jackpotwinnaar van woensdag 24 juli 2013. Hij is 52 jaar en vader van 4 kinderen. De heer Ramadhin kocht zijn winnende combinatie bij Wong Supermarkt gevestigd aan de Sidodadiweg 14 in het district Saramacca. Hij controleerde zijn lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Hij kon in eerste instantie niet geloven dat hij SRD 350.000,- rijker was geworden. Daarom vroeg hij zijn dochter om het lot nogmaals te controleren. Hierna werd het goede nieuws aan de rest van het gezin verteld. Meneer Ramadhin is erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten dit bedrag voorlopig op zijn bankrekening te storten.


588ste Jackpot levert de 19de Lotto Plus Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 260.000,-

De heer Anand Rampadarath is de gelukkige 19de Lotto Plus Jackpotwinnaar van zaterdag 22 juni 2013. Hij is 33 jaar en getrouwd. De heer Rampadarath kocht de winnende combinatie bij City Supermarkt gevestigd aan de kwattaweg 184. Het was de eerste keer dat hij een Lotto Plus lot kocht. Hij controleerde het lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. De heer Rampadarath was stom verbaasd toen hij ontdekte dat hij alle 6 cijfers goed had op zijn lot dus controleerde hij het lot een aantal keer. Na overtuigd te zijn vertelde hij het uitstekende nieuws aan zijn vrouw. Hij heeft besloten het gewonnen bedrag voorlopig op zijn bankrekening te storten.


587ste Jackpot levert de 934ste Lotto Jackpotwinnaar .

Deze wint SRD 60.000,-

Mevrouw Grace Nasoeki is de gelukkige 934ste Jackpotwinnaar van woensdag 19 juni 2013. Zij is 32 jaar, woont samen en moeder van 2 zonen. Mevrouw Grace Nasoeki kocht de winnende combinatie bij G.H. Supermarkt gevestigd aan de Ramdajalstraat 17. Zij belde naar de Lotto-infolijn voor de getrokkennummers. Hierna controleerde zij haar lot. Zij kwam toen tot de ontdekking dat zij alle zes nummers goed had staan op haar lot en zij hierdoor dus de jackpot gewonnen had. Niet overtuigd belde zij nogmaals naar het CBNS Hoofdkantoor voor de getrokken nummers. Hierna belde zij haar partner op om hem het blijde nieuws te vertellen. Mevrouw Nasoeki kon van blijdschap haar tranen niet bedwingen. Zij heeft besloten met het geld een perceel te kopen.


586ste Jackpot levert de 933ste Lotto Jackpotwinnaar .

Deze wint SRD 300.000,-

De 56 jarige meneer Emiliano Tjon Tam Sin is de gelukkige 933ste Jackpotwinnaar van zaterdag 15 juni 2013. Hij is alleenstaand en vader van 5 kinderen. De heer Tjon Tam Sin kocht zijn winnende combinatie bij Albina Trade Center gevestigd aan de Emmastraat 14 .De avond van de trekking keek hij naar de Lotto- trekking op de televisie en schreef hij de nummers op. Hierna controleerde hij zijn lot en zag hij dat alle zes nummers overeenkwamen met die van de trekking. Vol ongeloof controleerde hij het lot meerdere malen. Nog steeds niet overtuigd dat hij de jackpot gewonnen had, belde hij naar de Lotto-infolijn. Hierna belde de heer Tjon Tam Sin zijn kinderen op om hen het uitstekende nieuws te vertellen. Hij is erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten het bedrag op zijn rekening te storten.


585ste Jackpot levert de 932ste Lotto Jackpotwinnaar.

Deze wint SRD 250.000,-

De 58 jarige meneer Briedjnaraisingh Gangabisoensingh is de gelukkige 932ste Jackpotwinnaar van zaterdag 25 mei 2013. Hij is getrouwd en vader van 2 zonen. Eén van de zonen van de heer Gangabisoensingh belde naar de Lotto infolijn om de getrokken nummers te noteren. Hierna controleerde hij het lot van zijn vader en zag dat alle 6 cijfers hierop voorkwamen. Om er zeker van te zijn dat zijn vader de jackpot gewonnen had, belde hij gelijk naar het hoofdkantoor van de Canadian Bank Note Suriname N.V voor bevestiging. Hierna belde hij zijn vader op en vertelde hem het uitstekende nieuws. De heer Gangabisoensingh is erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten deze op zijn rekening te storten. Zijn zoon Vyaysing Gangabisoensingh nam de cheque voor hem in ontvangst.


582ste Jackpot levert de 18de Lotto Plus Jackpotwinnaar.

Deze wint SRD 250.000,-

De heer Ramon Tolud is de gelukkige 18de Lotto Plus Jackpotwinnaar van zaterdag 27 april 2013. Hij is 47 jaar, woont samen en vader van 2 kinderen. De heer Tolud kocht de winnende combinatie bij Robby's Supermarkt gevestigd aan de Commissaris Thurkowweg 281. De avond van de trekking keek hij naar de Lotto-trekking op de televisie en schreef hij de nummers op. De volgende morgen controleerde hij zijn lot. Tot zijn verbazing ontdekte de heer Tolud dat alle 6 cijfers voorkwamen op zijn lot. Uit blijdschap wekte hij zijn vrouw om haar het uitstekende nieuws te vertellen. Om er zeker van te zijn dat hij de Lotto Plus jackpot gewonnen had, belde hij een aantal keer naar de Lotto-infolijn voor de trekkingsresultaten. De heer Tolud heeft besloten met een deel van het geld zijn huis af te maken en de rest voorlopig op zij rekening te storten. Zijn partner Diana Olijfveld nam de cheque voor hem in ontvangst.


581ste Jackpot levert de 928ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 100.000,-

De 48 jarige meneer Radjkoemar Kalika is de gelukkige 928ste Jackpotwinnaar van woensdag 17 april 2013. Hij is vader van 1 dochter en verzilverde zijn vrij lot voor een quick pick, die de winnende combinatie bleek te zijn bij Corner Store gevestigd aan de verlengde gemenelandsweg 184. De heer Kalika ging naar voornoemde CBNS agent om zijn loten te laten controleren. Hij was door het dolle heen toen hij van de CBNS wederverkoper vernam dat hij de jackpot gewonnen had. De heer Kalika is van plan met een deel van het geld een paar weeshuizen en bejaarden tehuizen te gedenken en de rest op zijn rekening te storten. Zijn broertje Hemantkoemar Kalika nam de cheque voor hem in ontvangst.


580ste Jackpot levert de 17de Lotto Plus Jackpotwinnaar.

Deze wint SRD 500.000,-

De 44 jarige Jimmy Babel is de gelukkige 17e Lotto Plus Jackpotwinnaar van woensdag 10 april 2013. Hij is getrouwd en vader van 4 kinderen. De heer Babel kocht de winnende combinatie bij Anand's Markt gevestigd aan de Bonistraat 163. Hij belde naar de Lotto-infolijn om de getrokken nummers te noteren, waarna hij zijn lot controleerde. Toen meneer Babel zag dat hij de getrokken nummers goed op zijn lot had staan, belde hij voor alle zekerheid weer naar de Lotto-infolijn. Overtuigd dat hij de jackpot gewonnen had belde hij zijn vrouw die op dat moment niet thuis was om haar het blijde nieuws te vertellen. De heer Babel heeft besloten het geld voorlopig op zijn rekening te storten. Zijn vrouw Yvonne Babel-Blijd nam de cheque voor hem in ontvangst.


579ste Jackpot levert de 926ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 200.000,-

De 24 jarige Avanaisa Barclay is de gelukkige 926ste Jackpotwinnares van vrijdag 16 maart 2013. Zij woont samen en heeft 1 dochter. Mevrouw Barclay kocht de winnende combinatie die zij al langer dan 1 jaar speelt bij Fenta Supermarkt gevestigd aan de Kasabaholoweg 129. Mevrouw Barclay belde haar moeder toen op voor de getrokken nummers. Hierna controleerde zij haar lot. Zij was sprakeloos toen ze ontdekte dat zij alle 6 nummers goed had staan op haar lot. Mevrouw Barclay is heel erg blij met het gewonnen bedrag. Zij zal deze besteden aan het kopen van een perceel met huis.


578ste Jackpot levert de 925ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 100.00,-

Mevrouw Shirley Ong-A-Kwie- Abendanon is de gelukkige 925ste Lotto jackpotwinnares van zaterdag 02 maart 2013. Zij is 67 jaar oud, weduwe en moeder van 3 kinderen. Zij kocht de winnende quick pick bij Cai Supermarkt gevestigd aan de Tweede Rijweg 51. Mevrouw Ong-A-Kwie ging naar de voornoemde Lotto-agent om haar lot te controleren. Tot haar verbazing zag zij dat alle 6 getrokken nummers op haar lot voorkwamen. Heel blij ging mevrouw Ong-A-Kwie naar huis om het uitstekende nieuws aan haar zonen te vertellen. Mevrouw Ong- A-Kwie heeft besloten met een deel van het geld een paar kinder- en bejaarden tehuizen te gedenken en de rest van het gewonnen bedrag zal zij voorlopig op haar bankrekening storten.


577ste Jackpot levert de 924ste Lotto Jackpotwinaar die tevens de 16de Lotto Plus Jackpotwinnaar is.

Deze wint SRD 200.000,-

Mevrouw Orwine Ceder- Fris is zowel de gelukkige 924ste Lotto- als de 16de Lotto Plus Jackpotwinnares van zaterdag 23 februari 2013. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van 1 dochter. Zij kocht de winnende quick pick bij Maurits Snack gevestigd aan de Heiligenweg 3. Mevrouw Ceder-Fris smste voor de getrokken nummers naar het smsnummer van de Canadian Bank Note Suriname N.V. Ze voelde zich intens gelukkig toen zij ontdekte dat zij al de getrokken nummers goed had staan op haar lot en hierdoor dus zowel de Lotto als de extra Plus Jackpot had gewonnen. Vol blijdschap vertelde zij zowel haar man als de rest van de familie het goede nieuws, waarna zij zich aanmeldde op het CBNS hoofdkantoor aan de Dr. Sophie Redmondstraat 76. Mevrouw Ceder-Fris heeft besloten het geld voorlopig op haar bankrekening te storten.


575ste Jackpot levert de 921ste en 922ste Jackpotwinnaar op.

Deze winnen respectievelijk SRD 450.000,- om SRD 550.000,-

Inmiddels heeft de 922ste Jackpotwinnaar die tevens de 14de Lotto Plus winnaar van zaterdag 09 februari 2013 is zich aangemeld. Deze is meneer Themeswardath Gangaram-Panday. Hij is 49 jaar , getrouwd en vader van 3 kinderen. Meneer Themeswardath Gangaram-Panday kocht zijn lot bij K.A.H.A Supermarkt gevestigd aan de Commissaris Weithingweg 87. Meneer Themeswardath Gangaram-Panday controleerde zijn lot bij voornoemde lotto agent toen hij ontdekte dat hij alle zes cijfers goed had. Vervuld van blijdschap meldde hij zich aan op het CBNS hoofdkantoor. Meneer Gangaram-Panday heeft besloten een deel van het gewonnen bedrag te beleggen en de rest zal hij op zijn bankrekening storten.


575ste Jackpot levert de 921ste en 922ste Jackpotwinnaar die tevens de 14de Lotto Plus Jackpotwinnaar is.

Deze winnen respectievelijk SRD 450.000,- om SRD 550.000,-

Meneer Christiaan Karijoöetomo is de gelukkige 921ste Lotto Jackpotwinnaar van zaterdag 09 februari 2013. Hij is 48 jaar oud, getrouwd en vader van 4 kinderen. Hij kocht zijn winnende combinatie bij Famao Supermarkt gevestigd aan de Oost Westverbinding te Meerzorg. De heer Karijoöetomo controleerde zijn lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Toen hij tot het besef kwam dat hij de jackpot gewonnen had,belde hij zijn vrouw op om haar het uitstekende nieuws te vertellen. De heer Karijoöetomo is heel erg blij met het gewonnen bedrag va SRD 450.000,- en heeft besloten met een deel van het geld zijn schulden af te lossen en de rest voorlopig op zijn bankrekening te storten.

De 922ste Jackpotwinnaar en tevens de 14de Lotto Plus winnaar die het lot kocht bij KAHA Supermarkt aan de Commissaris Weithingweg 87 heeft zich nog niet aangemeld. De CBNS doet een beroep op alle spelers om hun loten te controleren die bij voornoemde Lotto agent kochten.


573ste Jackpot levert zowel de 918de Lotto Jackpotwinnaar die tevens de 13de Lotto Plus Jackpotwinnaar is en de 919de Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze winnen respectievelijk SRD 275.000,- om SRD 75.000,-

De heer Saliman Dipasentana is zowel de gelukkige 918de Lotto- als de 13de Lotto Plus Jackpotwinnaar. Hijis 61 jaar oud, getrouwd en vader van 4 kinderen. Hij kocht zijn lot bij Faco Supermarket te Tamanredjo en koos voor een quick pick. De heer Dipasentana ging naar voornoemde Lotto agent om zijn lot te controleren. Toen hij ontdekte dat hij alle 6 cijfers goed had op zijn lot, bleef hij kalm maar met heel veel vreugde in zijn hart. Hij ging toen naar huis en vertelde zijn familie het uitstekende nieuws. De heer Dipasentana is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten deze voorlopig zijn rekening te storten.


Meneer Johan Schutte is de gelukkige 919de Lotto Jackpotwinnaar. Hij is 54 jaar oud, getrouwd en vader van 4 kinderen. Ook deze winnaar koos voor een quick pick die hij kocht bij Beyrouth Bazaar aan de Zwartenhovenbrugstraat 38-40. Ook de heer Schutte ging naar een Lotto agent om zijn loten te controleren. Daar ontdekte hij dat hij SRD 75.000,- rijker is geworden. Meneer Schutte is dolgelukkig met het gewonnen bedrag en zal dit bedrag voorlopig op zijn rekening storten.


574ste Jackpot levert de 920ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 100.000,-

De heer Walmond Sandvliet is de gelukkige 920ste Lotto Jackpotwinnaar van donderdag 27 december 2012. Hij is 59 jaar en vader van 3 kinderen. De heer Sandvliet kocht het winnend lot bij Fenta Supermarkt gevestigd aan de Kasabaholoweg 129. De heer Sandvliet controleerde zijn lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Toen hij zag dat hij alle zes nummers goed had op zijn lot, kon hij het niet meteen geloven en ging toen naar voornoemde Lotto agent om het lot nogmaals te laten controleren. Na overtuigd te zijn, belde hij zijn moeder en dochter op, om aan hen het goede nieuws te vertellen. De heer Sandvliet is heel erg blij en heeft besloten met een deel van het geld zijn schulden af te lossen en de rest zal hij op zijn rekening storten.


571ste Jackpot levert de 916de Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 150.000,=

De heer Daisy Pengel is de gelukkige 916de Lotto Jackpotwinnaar van donderdag 22 november 2012. Hij is 67 jaar, getrouwd en vader van 5 kinderen. De heer Pengel kocht het winnend lot bestaande uit zijn eigen combinatie bij A. Kiemfa Supermarkt gevestigd aan de Marowijnestraat 102. De heer Pengel controleerde zijn lot na naar de lotto trekking op de televisie te hebben gekeken. Toen hij zag dat alle zes nummers voorkwamen op zijn lot en hij hierdoor dus de jackpot gewonnen had, riep hij zijn zoon en vertelde hem het uitstekende nieuws. De heer Pengel is heel erg blij met het gewonnen bedrag en zal een deel van het geld verdelen onder zijn kinderen en de rest zal hij op zijn rekening storten.


569ste Jackpot levert de 914de Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 150.000,-.

Mevrouw Joyce Lisse is de gelukkige 914de Jackpotwinnaar van zaterdag 10 november 2012. Zij is 59 jaar en moeder van 3 kinderen. Mevrouw Lisse kocht het winnend lot met haar eigen combinatie die zij al jaren speelt bij Wang Supermarkt gevestigd aan de Kwattaweg 577. Zij was aan het werk toen ze aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant ontdekte dat ze de Jackpot had gewonnen. Zij kon het in eerste instantie niet geloven en vroeg een collega het lot nogmaals te controleren. Na hierna te zijn overtuigd dat zij het jackpotbedrag van SRD 150.000,- gewonnen had raakte zij door het dolle heen van blijdschap. Zij heeft besloten met een deel van het geld haar schulden te betalen en de rest op haar rekening te storten.


568ste Jackpot levert de 912de en de 913de Lotto Jackpotwinnaars op.

Deze winnen elk SRD 75.000,-.

De 912de Lotto Jackpotwinnaar van woensdag 31 oktober 2012 is de 32 jarige meneer Gerson Boldewijn. Hij woont samen, is vader van 3 kinderen en kocht zijn winnend lot met eigen combinatie bij A.Kiemfa Supermarkt aan de Marowijnestraat 102. De heer Boldewijn controleerde zijn lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Toen hij ontdekte dat alle 6 cijfers voorkwamen op zijn lot riep hij zijn partner meteen om haar het uitstekende nieuws te vertellen. De heer Boldewij is heel erg blij en heeft besloten een perceel te kopen met het gewonnen bedrag.

De 913de winnaar heeft zich nog niet aangemeld. Het winnend lot is gekocht bij Famao Supermarkt gevestigd aan de Oost West verbinding te Meerzorg. De CBNS doet een beroep op alle spelers om hun loten bij voornoemde Lotto-agent kochten om die te controleren.


567ste Jackpot levert de 911de Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 100.000,-

De heer Faizel Goelamhoesen is de gelukkige 911de Lotto Jackpotwinnaar van zaterdag 20 oktober 2012. Hij is 29 jaar, woont samen en vader van 2 kinderen. De heer Goelamhoesen kocht zijn winnende quick pick bij Service Station Van Idsiga aan de Van Idsigastraat. Hij ging naar voornoemde Lotto-agent voor uitbetaling van zijn lot, omdat hij dacht dat hij 5 cijfers goed had. Van de Lotto Agent vernam hij dat hij niet 5- maar 6 cijfers goed had op het lot dus de Lotto Jackpot van SRD 100.000,- had gewonnen. De heer Goelamhoesen was heel erg blij en belde zijn moeder meteen op om haar het uitstekende nieuws te vertellen. Hij heeft besloten het geld voorlopig op zijn rekening te storten.


566ste Jackpot levert de 910de Lotto Jackpotwinaar op.

Deze wint SRD 100.000,-

De 910de Lotto Jackpotwinnares van zaterdag 13 oktober 2012 is de 22 jarige Mejuffrouw Sue-Ellen Pierau. Zij kocht haar winnende combinatie bij Road Runner Taxi Service gevestigd aan de Chinitiestraat 1. Mejuffrouw Pierau controleerde haar lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Toen zij ontdekte dat alle 6 cijfers voorkwamen op haar lot drong het in eerste instantie niet tot haar door dat zij de Lotto Jackpot gewonnen had. Nadat haar moeder lot nogmaals gecontroleerd had, geloofde Sue-Ellen dat zij de Lotto Jackpot gewonnen had. Vergezeld van haar moeder meldde zij zich aan op het CBNS hoofdkantoor. Zij heeft besloten een perceel te kopen met het gewonnen bedrag.

Inmiddels heeft de 908ste Jackpotwinnaar van zaterdag 29 september 2012 zich aangemeld. Deze is, Meneer Genlu Zhuang, 39 jaar, getrouwd en vader van 3 kinderen. Hij kocht zijn winnende combinatie bij Zinnia Supermarkt gevestigd aan de Zinniastraat 44. De heer Zhuang ging naar een Lotto agent om zijn loten te controleren. Tot zijn verbazing vertelde de winkelier dat hij de Lotto Jackpot van SRD 250.000,- had gewonnen. Hij melde zich daarna meteen aan op het CBNS hoofdkantoor. De heer Zhuang heeft besloten het geld voorlopig op zijn rekening te storten. Zijn vriend nam voor hem de cheque in ontvangst.


563ste Jackpot levert zowel de 906de Lotto Jackpotwinnaar die tevens de 12de Lotto Plus Jackpotwinnaar is en de 907de Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze winnen respectievelijk SRD 412.500,- om SRD 312.500,-

Mevrouw Sobha Somai is zowel de gelukkige 906de Lotto- als de 12de Lotto Plus Jackpotwinnaar. Zij is 44 jaar oud, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Zij kocht haar lot bij Ram's Supermarkt aan de St. Jozefstraat #70 te Nickerie en koos voor een quick pick. Mevrouw Somai controleerde haar lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Om er zeker van te zijn dat zij de Lotto Plus jackpot gewonnen had belde zij naar de lottolijn en het CBNS kantoor in Nickerie. Hierna vertelde mevrouw Somai het uitstekende nieuws aan haar gezin. Ze is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten deze voorlopig op haar rekening te storten.

Meneer Anandperkash Ramtahal is de gelukkige 907de Lotto Jackpotwinnaar. Hij is 47 jaar oud, getrouwd en vader van 3 kinderen. Ook deze winnaar koos voor een quick pick die hij kocht bij Good Luck Mall aan de Indira Ghandiweg #323. De heer Ramtahal was thuis toen hij zijn loten controleerde aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. In eerste instantie dacht hij dat hij 4 cijfers goed had. Na alle nummers op het lot gecontroleerd te hebben zag hij dat hij alle zes cijfers goed had en dus de Lotto jackpot ha gewonnen. Uit blijdschap wekte hij zijn vrouw om haar het uitstekende nieuws te vertellen. Meneer Ramtahal is dolgelukkig met het bedrag dat hij gewonnen heeft en zal dit bedrag voorlopig op zijn rekening storten.


561ste Jackpot levert de 903de Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 250.000,-

Inmiddels heeft de gelukkige 903de Lotto Jackpotwinnares van zaterdag 28 juli 2012 zich aangemeld. Deze is de 41 jarige Mevrouw Gaitrie Darsan. Zij is getrouwd en moeder van 3 kinderen. Mevrouw Darsan kocht het winnend lot bij Cai Supermarkt aan de Tweede Rijweg #51. Zij had het lot verlegd maar vond deze tijdens het opruimen terug. Mevrouw Darsan vroeg toen aan haar zoon om het lot te controleren bij voornoemde Lotto agent. Daar ontdekte hij dat zijn moeder de jackpot gewonnen had. Hij belde haar om het uitstekende nieuws te vertellen. Mevrouw Darsan kon het niet geloven en ging zelfs naar de Lotto agent om het lot nogmaals te controleren. Overtuigd dat zij de jackpot van SRD 250.000,- gewonnen had, meldde zij zich aan op het hoofdkantoor van de Canadian Bank Note Suriname N.V. Mevrouw Darsan heeft besloten het geld voorlopig op haar rekening te storten.


562ste Jackpot levert zowel de 904de Lotto Jackpotwinnaar die tevens de 11de Lotto Plus Jackpotwinnaar is en de 905de Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze winnen respectievelijk SRD 175.000,- en SRD 75.000,-.

De gelukkige 904de Lotto en tevens de 11de Lotto Plus Jackpotwinnaar van zaterdag 08 augustus 2012 is de heer Loor. Hij is 62 jaar, getrouwd en vader van 3 kinderen. De heer Loor kocht zijn winnende combinatie bij Choi's Groenten Markt aan de Johannes Mungrastraat 19. Daags na voornoemde Loterij agent om loten te kopen voor de volgende trekking. Daar aangekomen herrinerde hij zich dat hij zijn oude loten moest controleren. Tot zijn verbazing ontdekte de heer Loor dat hij zowel de Lotto- als de Lotto Plus Jackpot gewonnen had. Vervuld van blijdschap belde hij zijn vrouw op, om haar het uitstekende nieuws te vertellen. De heer Loor is van plan het gewonnen bedrag voorlopig op zijn rekening te storten.

De heer Roy Vanejager is de gelukkige 905de Lotto Jackpotwinnaar. Hij kocht het winnend lot bij Yin Hao Supermarkt aan de Abraham Samsonstraat 16. De heer Vanejager is 58 jaar, getrouwd en vader van 4 kinderen. Zijn vrouw controleerde het lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Toen zijn vrouw ontdekte dat alle 6 cijfers voorkwamen op het lot schreeuwde zij het uit van blijdschap. Ze vertelde de heer Vanejager het goede nieuws nadat hij van het werk kwam. Hij kon het zelf niet geloven dus controleerde hij het loot nogmaals. De heer Vanejager is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten zijn huis af te bouwen.

559ste Jackpot levert de 901ste Lotto- en de 10de Lotto Plus Jackpotwinaar op.

Deze wint SRD 250.000,-

Inmiddels heeft de gelukkige 901ste Lotto en 10de Lotto Plus Jackpotwinnaar van zaterdag 30 juni 2012 zich aangemeld. Deze is de 53 jarige Mevrouw Maureen Uralime. Zij woont samen en is moeder van 8 kinderen. Mevrouw Maureen Uralime kocht het winnend lot bij Maurits Snack aan de Heiligenweg 3. Drie weken na de trekking herinnerde zij zich dat zij haar lot moest controleren. Zij ging toen naar een Lotto-agent om het lot te laten controleren. Daar werd haar megedeeld dat zij een prijs boven de SRD 500,- gewonnen had en dat zich met het lot moest aanmelden op het Lotto hoofdkantoor. Op het Lotto hoofdkantoor aangekomen werd haar verteld dat zij een bedrag van SRD 250.000,- had gewonnen. Zij is heel erg blij met het gewonnen bedrag en zal deze voorlopig op haar rekening storten.


558ste Jackpot levert de 900ste LottoJackpotwinaar op.

Deze wint SRD 150.000,=

De gelukkige 900ste Lotto Jackpotwinnaar van woensdag 20 juni 2012 is de 25 jarige meneer Guillermo Hankers. Hij kocht zijn winnende combinatie bij Anton Superstore gevestigd aan de Amsoistraat 2. De heer Hankers controleerde zijn lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Toen hij ontdekte dat alle 6 cijfers voorkwamen op zijn lot, kon hij in eerste instantie niet geloven dat hij de jackpot gewonnen had. Na hiervan overtuigd te zijn, vertelde hij het uitstekende nieuws aan zijn moeder. De heer Hankers is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten het geld voorlopig op zijn rekening te storten.

556ste Jackpot levert de 898ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 500.000,=

De gelukkige 898ste Lotto Jackpotwinnares van woensdag 23 mei 2012 is mevrouw Shirley Warsosemito-Djoemena. Ze is getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ze kocht het winnend lot bij Libi Makandra gevestigd te Markt Zuid. Mevrouw Warsosemito gilde het uit van blijdschap toen ze ontdekte dat ze de jackpot van SRD 500.000,= had gewonnen. Ze vertelde het uitstekende nieuws meteen aan haar gezin.Met het gewonnen bedrag heeft ze besloten haar schulden af te lossen , de bejaarden in de familie te steunen en de rest van het geld op haar rekening te storten. Haar man de heer Warsosemito nam voor haar de cheque in ontvangst.


554ste Jackpot levert de 896ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD. 200.000,-

Inmiddels heeft de gelukkige 896ste Lotto Jackpotwinnares van woensdag 25 april 2012 zich aangemeld. Deze is, Mevrouw Nazima- Gatoen Nanhekhan. Ze is getrouwd en moeder van 4 kinderen. Ze kocht het winnend lot bij Afsha Trading aan de Commisaris Roblesweg 26. Mevrouw Nanhekhan is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten deze voorlopig op haar rekening te storten.

555 ste Jackpot levert de 897ste Lotto- en de 9de Lotto Plus Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD. 160.000,-

Mevrouw Orwine Ceder-Fris is de gelukkige 897ste Lotto- en de 9de Lotto Plus Jackpotwinnaar van vrijdag 28 april 2012. Zij kocht het winnend lot bij Anthony's Corner aan de Domineestraat # 44. Mevrouw Ceder was aan het werk toen ze haar lot controleerde aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Ze raakte ontroerd toen ze ontdekte dat ze alle 6 cijfers goed had. Ze vroeg toen aan een collega om het lot nogmaals te controleren. Mevrouw Ceder vernam ook van haar collega dat zij de Jackpot gewonnen had. Vol vreugde belde zij haar man en vader op om hun het uitstekende nieuws te vertellen. Zij is van plan het winnend bedrag op haar rekening te storten.

553ste Jackpot levert de 895ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD. 200.000,-

De heer Glen Sakiman is de gelukkige 895ste Lotto Jackpotwinnaar van dinsdag 10 april 2012. Hij kocht zijn winnend lot met eigen combinatie die hij al jaren speelt bij Shong Store op de hoek van de Gompert/ Chopinstraat # 47. Op de avond van de trekking keek hij naar de televisie. De heer Sakiman dacht in eerste instantie dat hij 5 cijfers goed had, aangezien hij de nummers herkende. Om zeker te zijn controleerde hij zijn lot en tot zijn verbazing ontdekte hij dat hij alle 6 cijfers goed had. Hij was heel erg blij en vertelde zijn gezin meteen het goede nieuws. De heer Sakiman is van plan het winnend bedrag voorlopig op zijn rekening te storten.


552ste Jackpot levert de 894ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD. 225.000,-

De 39 jarige meneer Clifton Burnett is de gelukkige 894ste Lotto Jackpotwinnaar van woensdag 28 maart 2012. Hij kocht zijn winnend lot met eigen combinatie bij Ram's The Spirit of India aan de Jodenbreestraat # 13. Enkele dagen na de trekking was hij thuis en pakte de krant om zijn loten te controleren. Tot zijn verbazing zag de heer Burnett dat alle 6 cijfers op zijn lot voorkwamen. Hij was door het dolle heen dat hij SRD. 225.000,- rijker is geworden. De heer Burnett belde vol vreugde zijn familie op om hen het goede nieuws te vertellen. Hij heeft besloten met het winnend bedrag een perceel en huis te kopen. Zijn zus Brigitte Burnett nam voor hem de cheque in ontvangst.

549ste Jackpot levert de 891ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD. 60.000,-

De heer Eric Belfor is de gelukkige 891ste Lotto Jackpotwinnaar van zaterdag 03 maart 2012. Hij is 44 jaar en vader van 2 kinderen. De heer Belfor kocht zijn winnend lot met eigen combinatie bij Dja Foe Lee aan de Indira Ghandiweg # 859. Hij controleerde zijn lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. De heer Belfor was erg blij en belde zijn broer gelijk op om hem het uitstekende nieuws te vertellen. Hij heeft beslotenhet winnend bedrag voorlopig op zijn rekening te storten.


548ste Jackpot levert de 890ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD. 200.000,-

Inmiddels heeft de 890ste Lotto Jackpotwinnaar van zaterdag 25 februari 2012 zich aangemeld. Deze is de 48-jarige mevrouw Sroedjwatie Makhan-Dhawtal. Zij is getrouwd en moeder van 4 kinderen. Mevrouw Makhan-Dhawtal kocht haar winnende combinatie bij Wei Xing Supermarkt aan de Commissaris Weytingweg # 211. Haar man ging een paar weken na de trekking naar voornoemde Lotto- agent om het lot te controleren. Hij vroeg aan de verkoopster om het lot voor hem te controleren en die gaf hem door dat hij de hoofdprijs had gewonnen. Vol vreugde vertelde hij meteen het goede nieuws aan mevrouw Makhan-Dhawtal. Ze waren beide heel erg blij dat ze SRD. 200.000,- rijker zijn geworden. Mevrouw Makhan-Dhawtal heeft besloten met het geld haar huis verder af te bouwen.

546ste Jackpot levert de 888ste Lotto- en de 8ste LottoPlus winnaar op.

Deze wint SRD. 210.000,-

De heer Rosjan Angoelal is de gelukkige 888ste Lotto- en de 8ste Lotto Plus Jackpot winnaar van woensdag 15 februari 2012. Hij is 52 jaar, getrouwd en vader van 3 kinderen. De heer Angoelal kocht zijn winnende combinatie bij A.Kiemfa aan de Marowijnestraat # 102. Hij was thuis toen hij zijn lot controleerde aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. De heer Angoelal was erg blij toen hij ontdekte dat hij alle 6 nummers goed had op zijn lot en ging toen gelijk naar zijn vrouw om haar te omhelzen. Zijn vrouw kon het in eerste instantie niet geloven en controleerd het lot nogmaals. De heer Angoelal heeft besloten het winnend bedrag voorlopig op zijn rekening te storten.


545ste Jackpot levert de 886ste, de 887ste Lotto- en de 6e en 7e LottoPlus winnaar op.

Deze winnen elk SRD. 125.000,-

Inmiddels heeft de 887ste Lotto- en de 7e LottoPlus Jackpot winnaar van woensdag 25 januari 2012 zich aangemeld. De winnares is mevrouw Premwattie Badloe, 44 jaar oud, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Zij kocht het winnend lot bij Nancyland aan de A.K. Doergasawstraat in het district Nickerie. Vol blijdschap meldde zij zich aan op het CBNS kantoor in Nickerie. Een deel van het winnend bedrag zal de winnares aanwenden om haar schulden te betalen. De rest van het bedrag zal zij op haar bankrekening storten.

 

544 ste Jackpot levert de 885ste Lotto- en de 5e LottoPlus winnaar op.

Deze wint SRD. 525.000,-

De heer Sarman Wirodikromo is de gelukkige 885ste Lotto en de 5e Lotto Plus Jackpot winnaar van woensdag 11 januari 2012. Hij is 50 jaar, getrouwd en vader van 2 kinderen. Hij kocht het winnend lot bij Lie's Supermarkt aan de Kwattaweg # 441. Het is voor het eerst dat de heer Wirodikromo zijn geluk beproefde bij voornoemde Lotto agent. De dag na de trekking ging hij naar een Lotto agent om zijn lot te controleren. Ineerste instantie dacht hij dat hij 5 cijfers met de extra bal had gewonnen. Toen hij zich aanmelde op het Lotto hoofdkantoor werd aan hem doorgegeven dat hij srd. 525.000,- had gewonnen. De heer Wirodikromo bleef rustig en zijn hart borrelde van vreugde. Hij heeft besloten het gewonnen bedrag voorlopig op zijn rekening te storten.


541ste Jackpot levert de 882ste en de 883ste Lotto Jackpotwinnaar op.

Deze winnen elk SRD. 100.000,-

De heer Louis Hofwijks is de gelukkige 883ste Lotto Jackpotwinnaar. Hij is 53 jaar en kocht zijn winnend lot bij Maurits Snack aan de Heiligenweg # 3. De dag na de trekking belde hij naar de Lotto info-lijn om de getrokken nummers te verifieren. Hij was dolgelukkig toen hij alle 6 nummers goed had op zijn lot.

De 37 jarige Stuart Asodanoe is de gelukkige 882ste Lotto Jackpotwinnaar van woensdag 14 december 2011. Hij woont samen en is vader van 17 kinderen. De heer Asodanoe kocht zijn winnende combinatie bij Shell Raghoebar aan de Martin Luther Kingweg # 21. Hij controleerde zijn lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Hij was door het dolle heen toen hij zag dat alle 6 nummers voorkwamen op zijn lot. Vol ongeloof belde hij zijn zus en vroeg haar het lot nogmaals te controleren. Overtuigd dat hij de jackpot gewonnen had, belde hij een aantal familie-leden op om hun het goede nieuws te vertellen. Zijn zus Gerda Asodanoe nam voor hem de cheque in ontvangst.

Beide winnaars hebben besloten het winnend bedrag op hun rekening te storten.


541ste Jackpot levert de 879ste, de 800ste, de 881ste Lotto- en de 4e Lotto PLus Jackpotwinnaar op.

Deze winnen elk SRD. 20.000,-

De 29 jarige Sheriff Breinburg is de gelukkige 881ste Jackpotwinnaar. Hij kocht zijn winnend lot bij Rainville Supermarkt aan de Wilhelminastraat # 60. De heer Breinburg ging bij voornoemde Lotto-agent om zijn lot te controleren en tot zijn verbazing zag hij dat alle 6 cijfers voorkwamen op zijn lot. Hij belde gelijk zijn vader op om met hem het uitstekende nieuws te vertellen. Zijn vader nam voor hem de cheque in ontvangst.

Mevrouw Sonja Imanredjo-Notopawiro is 60 jaar, getrouwd en is moeder van 5 kinderen. Zij is de gelukkige 880ste Lotto en 4e Lotto Plus Jackpotwinnaar. Mevrouw Imanredjo won hierdoor SRD. 20.000,- bij de Lotto en SRD. 75.000,- bij de Lotto Plus en kocht haar winnende combinatie bij New City Plaza aan de Indira Ghandiweg # 466. De dag na de trekking belde zij naar de Lotto-lijn om de getrokken nummers te verifieren. Ze sprong een gat in de lucht van blijdschap en riep haar man om aan hem het goede nieuws te vertellen.


De heer R. Sholles is de gelukkige 879ste Lotto Jackpotwinnaar van woensdag 30 november 2011. Hij is 48 jaar, woont samen, is vader van 1 kind en kocht zijn lot bij R. Lieuw A On aan de Sir Winston Churchillweg # 7. De heer Sholles was aan het werk toen hij zijn lot controleerde aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Toen hij zag dat alle 6 cijfers voorkwamen op zijn lot vroeg hij aanzijn collega het lot nogmaals te controleren. Overtuigd dat hij ook een Jackpotwinnaar was, meldde hij zich aan op het Lotto hoofdkantoor. De overige winnaars zijn heel erg blij met hun Jackpot en hebben besloten het geld voorlopig op hun rekening te storten.

De 540ste Jackpot levert de 878ste Lotto- en de 3e Lotto Plus Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD. 575.000,-

De heer Glenn Brewster is de gelukkige 878ste Lotto- en de 3e Lotto Plus Jackpotwinnaar van zaterdag 26 november 2011. Hij is 51 jaar, vader van 2 kinderen en kocht zijn winnende Lotto PLus combinatie bij Nam Loong Supermarkt aan de David Simonstraat # 7. De dag na de trekking belde de heer Brewster naar de Lotto-lijn op het nummer 121 om zijn lot te controleren. Hij was heel erg blij toen hij ontdekte dat hij alle 6 cijfers goed had en vertelde zijn huisgenoten het uitstekende nieuws. Zij waren allen zo blij en begonnen te feesten. De heer Brewster is van plan met een deel van het geld een paar bejaarden tehuizen en mensen met een beperking te gedenken en de rest op zijn rekening te storten.


538ste Jackpot levert de 876ste Lotto- en de 1e Lotto PLus Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD. 325.000,-

De heer Bipat Soenil is 42 jaar oud, getrouwd en vader van 2 dochters. Hij is de gelukkige Lotto- en Lotto Plus Jackpotwinnaar van zaterdag 08 oktober 2011. De heer Bipat won hierdoor SRD. 250.000,- bij de Lotto en SRD. 75.000,- bij de Lotto Plus. Het winnend lot kocht hij bij Nancyland aan de A.K. Doergasawstraat in Nickerie. De heer Bipat heeft besloten met een deel van het geld zijn schulden af te lossen en de rest op zijn rekening te storten.

537ste Jackpot levert de 875ste Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD. 100.000,-

De heer Dewanand Dwarka is 45 jaar, woont samen en is vader van 2 kinderen. Hij is de 875ste Jackpotwinnaar van woensdag 21 september 2011 en kocht zijn winnende combinatie bij Chin Super Store aan de Pakirastraat te Latour. De heer Dwarka controleerde zijn lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Toen hij ontdekte dat hij alle 6 cijfers goed had, kon hij het niet meteen geloven en belde gelijk naar het Lotto hoofdkantoor om de getrokken nummers nogmaals te verifieren. De heer Dwarka is heel erg blij met het winnend bedrag en heeft besloten met een deel van het geld een sociale instelling te gedenken en de rest van het geld op zijn rekening te storten.


536ste Jackpot levert de 874ste Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD. 100.000,-

De heer Aluisius Hardjodikromo is de gelukkige 874ste Jackpotwinnaar van woensdag 14 september 2011. Hij is 59 jaar, woont samen en is vader van 2 kinderen. De heer Hardjodikromo kocht zijn winnende combinatie bij Shell Tourtonne aan de Tourtonnelaan. Hij belde naar de Lotto infolijn om de getrokken nummer te verifieren. In eerste instantie dacht de heer Hardjodikromo dat hij 5 cijfers goed had en controleerde het lot nogmaals om zeker te zijn. Het bleek dat hij de jackpot gewonnen had van SRD. 100.000,-. De heer Hardjodikromo is heel erg blij met het gewonnen bedrag en heeft besloten het geld voorlopig op zijn rekening te storten.

535ste Jackpot levert de 873ste Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD. 250.000,-

De 52 jarige meneer Vishwanand Judistir is de gelukkige 873ste Jackpotwinnaar van woensdag 07 september 2011. Hij is getrouwd, vader van 3 kinderen en kocht zijn winnende combinatie bij Texaco Derde Rijweg. Enkele dagen na de trekking ging hij naar voornoemde agent met de bedoeling om loten te kopen. De heer Judistir herinnerde zich toen dat hij loten van de vorige trekking nog moest controleren, dus schreef hij de getrokken nummers over. Thuis aangekomen pakte hij zijn loten en controleerde deze vervolgens. De heer Judistir was door het dolle heen, toen hij ontdekte dat alle zes cijfers goed waren op zijn lot. Hij heeft besloten met het geld een perceel en een voertuig te kopen.


533ste Jackpot levert de 872ste Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD. 200.000,-

De heer Rudolf Said is de gelukkige 872ste Jackpotwinnaar van woensdag 24 augustus 2011. Hij is 37 jaar, getrouwd en kocht zijn winnend lot Trade Money Exchange aan de Waterkant # 78. De dag na de trekking vroeg de heer Said aan een buurman naar de getrokken nummers. Toen hij het lot controleerde en ontdekte dat alle 6 cijfers voorkwamen op zijn lot, kon hij het in eerste instantie niet geloven. Hij reed toen gelijk naar zijn moeder om de getrokken nummers nogmaals te verifieren. Na overtuigd te zijn dat hij de jackpot gewonnen had, huilden zowel hij als zijn moeder van blijdschap. De heer Said is heel erg blij en heeft besloten met een deel van het geld zijn huis af te bouwen en de rest op zijn rekening te storten.

Mevrouw Irish Caster is 53 jaar oud, moeder van 3 kinderen en is de gelukkige 871ste Jackpotwinnaar van zaterdag 13 augustus 2011. Zijn koos voor deze trekking voor een quick pick bij Club Corner House aan de Maretraiteweg # 28. De avond van de trekking keek mevrouw Caster naar de trekking op de televisie. Tot haar verbazing zag zij dat ze alle 6 cijfers voorkwamen op haar lot. Het was in eerste instantie moeilijk te bevatten voor mevrouw Caster dat zij de jackpot van Srd. 250.000,- gewonnen had. Zij is heel erg blij met het gewonnen bedrag. Met een deel van het geld zal ze een paar sociale instellingen gedenken en de rest zal zij op haar rekening storten.


Intussen heeft de 863ste Jackpotwinnaar van zaterdag 25 juni 2011 zich aangemeld en dat is mevrouw Feliciene Mijnals. Zij is weduwe en moeder van 7 kinderen. Mevrouw Mijnals kocht haar winnend lot bij Anands Markt aan de Bonistraat # 163. Mevrouw Mijnals had haar lot verlegd en het is haar gelukt om het lot, voordat het vervallen is, terug te vinden. In eerste instantie dacht mevrouw Mijnals dat ze 4 cijfers goed had en melde zij zich met die veronderstelling aan bij het Lotto hoofdkantoor. Daar aangemeld werd haar doorgegeven dat ze de jackpot van Srd. 33.333,- gewonnen had. Zij was heel erg blij met het uitstekende nieuws. Mevrouw Mijnals is van plan met het geld haar huis te renoveren, haar dochter Audrey Faria nam voor haar de cheque in ontvangst.

532ste Jackpot levert de 870ste Jackpot winnaar op.

Deze wint SRD. 60.000,-

De 44 jarige meneer Afzalhoesein Moesafirhoesein is de 870ste Jackpotwinnaar van zaterdag 30 juli 2011 en kocht zijn winnende combinatie bij Sun Flower Supermarkt aan de Zinniastraat # 30. De heer Moesafirhoesein was aan het werk en pakte de krant met de bedoeling zijn lot te controleren. Tot zijn verbazing ondekte hij dat alle 6 cijfers voorkwamen op zijn lot. Om overtuigd te zijn vroeg de heer Moesafirhoesein een collega zijn lot nogmaals te controleren. Hij is heel erg blij met het gewonnen bedrag en zal daarmee zijn huis renoveren.


531ste Jackpot levert de 868ste en de 869ste Jackpot winnaars op.

Deze winnen elk SRD. 87.500,-

De heer Daofan Lin is 23 jaar en is de gelukkige 868ste Jackpotwinnaar van woensdag 27 juli 2011. De avond voor de trekking koos de heer Lin voor een quick-pick bij Ricky Supermarkt aan de Cocobiacoweg # 70A. De dag na de trekking ging hij terug naar voornoemde Lotto-agent om zijn lot te controleren. Daar kwam hij tot de ontdekking dat hij het Jackpot bedrag van srd. 87.500,- gewonnen had. De heer Lin heeft besloten het geld voorlopig op zijn rekening te storten. Zijn vriend de heer Vernel Sadjoeri nam voor hem de cheque in ontvangst.

De heer Arthur Oosterwolde is de gelukkige 869ste Jackpotwinnaar. Hij is 40 jaar, vader van 2 kinderen en kocht zijn winnend lot bij Kiosk Dr. Sophie Redmond aan de Dr. Sophie Redmondstraat. Enkele dagen na de trekking vroeg de heer Oosterwolde zijn zoon om zijn loten voor hem te controleren. Nadat zijn zoon het lot had gecontroleerd liep hij gelijk naar zijn vader om hem het uitstekende nieuws te vertellen. In eerste instantie was het moeilijk voor de heer Oosterwolde om te geloven dat hij de Jackpot gewonnen had, dus controleerde hij het lot nogmaals. De heer Oosterwolde is erg blij met het gewonnen geld en gaat daarmee zijn huis renoveren.

De 867ste Jackpot winnaar die loten kocht bij Wan Mei Supermartk aan de Gladiolenstraat 28-30 heeft zich nog niet aangemeld. De Canadian Bank Note Suriname NV doet een beroep op alle spelers die bij voornoemde Lotto-agent hun loten hebben gekocht deze te controleren.


530ste Jackpot levert de 865ste, de 866ste en de 867ste Jackpotwinnaar op.

Deze winnen elk SRD. 100.000,-

De heer Humprey Groenbarst is de gelukkige 866ste Jackpotwinnaar. Hij is 57 jaar en is vader van 4 dochters. Voor deze trekking koos hij voor een quick pick bij Maurits Snack aan de Heiligenweg # 3. Enkele dagenna de trekking ging hij naar een Lotto-agent om zijn loten te controleren. De heer Groenbarst vroeg een medewerker het lot voor hemte controleren. Tot zijn verbazing werd aan hem medegedeeld dat hij de Jackpot had gewonnen en dat hij zich moest aanmelden bij het Lotto hoofdkantoor. Hij was heel erg blij met het uitstekende nieuws en ging toen gelijk naar het Lotto hoofdkantoor. Hij is voornemens om met het geld een perceel te kopen.

De 43-jarige mevrouw Gladys Nakchedi is de gelukkige 685ste Jackpotwinnaar van zaterdag 16 juli 2011. Ze woont samen en is moeder van een dochter. Ze kocht haar lot bij Fang's Supermarkt aan de Gemenelandsweg # 91. Mevrouw Nakchedi controleerde haar lot aan de hand van de trekkingsresultaten in de krant. In eerste instantie kon zij niet geloven dat ze alle 6 cijfers correct had op haar lot en controleerde het nogmaals. Overtuigd en vervuld van blijdschap meldde zij zich aan op het Lotto hoofdkantoor. Mevrouw Nakchedi heeft besloten het geld voorlopig op haar rekening te storten.

De 867ste Jackpotwinnaar die loten kocht bij Wan Mei Supermarkt aan de Gladiolenstraat # 28-30 heeft zich nog niet aangemeld. De Canadian Bank Note Suriname NV doet een beroep op alle spelers die bij voornoemde Lotto-agent hun loten hebben gekocht deze te controleren.


529ste Jackpot levert de 864ste Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD 60.000,-

De heer Jermain Landveld is 34 jaar, vader van 2 kinderen en kocht zijn lot met eigen combinatie bij Mundial Highway aan de Highway # 96. Enkele dagen na de trekking herinnerde de heer Landveld zich dat hij zijn loten nog moest controleren. Hij pakte toen de krant en controleerde zijn loten vervolgens. De heer Landveld ontdekte dat alle 6 cijfers voorkwamen op zijn lot. Hij bleef kalm, maar met vreugde in zijn hart belde hij een vriend op om hem het goede nieuws te vertellen. De heer Landveld heeft ook besloten het geld voorlopig op zijn rekening te storten.

528ste Jackpot levert de 861ste, de 862ste en de 863ste Jackpotwinnaars op.

Deze winnen elk SRD. 33.333,-

Mevrouw Waginah Iksan is de 861ste Jackpotwiinnaar van zaterdag 25 juni 2011. Zij is 56 jaar, getrouwd en moeder van 3 dochters. Mevrouw Iksan kocht haar winnende lot bij Robby's Supermarkt aan de Commissaris Thurkowweg # 281. Voordat ze het lot kocht had ze gevoel al om haar geluk te beproeven. Mevrouw Iksan controleerde haar lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant en tot haar verbazing zag ze alle 6 cijfers goed had op haar lot. Toen haar dochter thuis kwam vertelde zij haar gelijk het uitstekende nieuws. Haar dochter Stacy Kartoredjo-Iksan nam voor haar de cheque in ontvangst. Mevrouw Iksan is heel erg blij en heeft besloten het geld voorlopig op haar rekening te storten.

De 862ste en de 863ste Jackpotwinnaars die hun loten kochten bij Anand's Markt aan de Bonistraat # 163 en Jia Rong Supermarkt aan de Vierde Rijweg # 110 hebben zich nog niet aangemeld. De Canadian Bank Note Suriname NV doet een beroep op alle spelers die bij voornoemde lotto-agenten hun loten hebben gekocht deze te controleren.


527ste Jackpot levert de 860ste Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD. 250.000,-

De 71-jarige Achmed Somoredjo is de gelukkige 860ste Jackpot winnaar van zaterdag 18 juni 2011. Hij is weduwenaar en vader van 7 kinderen. De heer Achmed is gewend om zijn kleinzoon te vragen loten te kopen voor hem en speelt zijn eigen combinatie. Voor deze trekking kocht zijn kleinzoon het lot bij Shong Store aan de Gompert hk. Chopinstraat. De heer Achmed controleerde zijn lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Toen hij ontdekte dat alle 6 cijfers voorkwamen op zijn lot werd hij emotioneel van blijdschap. Hij besloot zijn kinderen te verrassen met het goede nieuws en wachtte totdat ze thuis waren. De heer Achmed is heel erg gelukkig en heeft besloten met een deel van het geld een paar bejaarden -en kindertehuizen te gedenken en de rest van het geld op zijn rekening te storten. Zijn dochter Lenny Somoredjo nam voor hem de cheque in ontvangst.


526ste Jackpot levert de 859ste Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD. 100.000,-

 

De gelukkige 859ste jackpotwinnaar van zaterdag 4 juni 2011 is de heer Max Veux. Hij is 48 jaar, getrouwd, vader van 5 kinderen en 2 kleinkinderen. De heer Veux koos zijn winnende combinatie bij Wing Come Supermarkt aan de Commissaris Roblesweg # 37B in het district Commewijne. Hij was toevallig voor werkzaamheden bij Wing Come Supermarkt en dacht dat hij daar zjn geluk zou beproeven. De heer Veux was aan het werk toen hij zijn lot controleerde aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Hij kon het niet geloven dat alle 6 cijfers voorkwamen op zijn lot en controleerde het lot een aantal keer. Om zeker te zijn dat hij de hoofdprijs had gewonnen vroeg hij een vriend om het lot nogmaals te controleren.

Onderweg naar huis bracht hij een bezoek aan zijn moeder om haar het goed nieuws te vertellen. De heer Veux is heel erg blij en heeft besloten met een deel van het geld zijn huis te restaureren en met de rest zijn familie blij te maken.


525ste Jackpot levert de 858ste Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD. 250.000,-

Mevrouw Peggy Breinburg-Robles is de 858ste jackpotwinnaar van zaterdag 28 mei 2011. Zij is 35 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Mevrouw Breinburg koos voor een quick pick bij Famao Supermarkt aan de Oost-Westverbinding te Meerzorg. De avond van de trekking keek zij naar de Lotto-trekking op de televisie, waarna zij haar loten controleerde. Toen mevrouw Breinburg ontdekte dat ze alle 6 cijfers goed had riep ze haar man meteen om het lot nogmaals te controleren. Toen ook hij constateerde dat ze alle 6 cijfers goed had, was zij overtuigd van het winnen van de jackpot van SRD. 250.000,-. Vervult met blijdschap sprong ze in de lucht en bleef ze tot laat in avond op. Mevrouw Breinburg is van plan een deel van het geld te besteden aan een kindertehuis en de rest voorlopig op haar rekening te storten.


524ste Jackpot levert de 856ste Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD. 60.000,-

De 67-jarige meneer John Stolk is de gelukkge Jackpotwinnaar van zaterdag 14 mei 2011. Hij is vader van 2 kinderen en kocht een quick pick bij Tsang Koon Chun aan de Henri Fernandesweg # 149. De heer Stolk controleerde zijn lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Hij was heel erg blij toen hij ontdekte dat alle 6 cijfers op zijn lot voorkwamen en had hij hierdoor geen twijfels dat hij de jackpot had gewonnen. De heer Stolk is van plan een deel van het geld te besteden aan goede doelen, families en vrienden. Zijn nicht Michelle Morsen nam voor hem de cheque in ontvangst.


523ste Jackpot levert de 855ste Jackoptwinnaar op.

Deze wint SRD. 160.000,-

De heer G. Defares is de gelukkige 855ste Jackpot winnaar van woensdag 11 mei 2011. Hij is 48 jaar, getrouwd en vader van 2 kinderen. De heer Defares koos voor een quick-pick bij Choi's Groenten markt aan de Johannes Mungrastraat # 19 te Paramaribo. Op de dag na de trekking pakte hij de krant met de bedoeling zijn loten te controleren. Tot zijn verbazing ontdekte hij dat alle zes cijfers voorkwamen op zijn lot. Om zeker te zijn controleerde hij het lot een aantal keer. Toen de heer Defares uiteindelijk overtuigd was, belde hij zijn broer op om hem het blijde nieuws te vertellen. Hij is van plan met het geld een huis te kopen.


521ste Jackpot levert de 853ste Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD. 180.000,-

De 35 jarige Jennifer Bornet is de gelukkige 853ste Lotto Jackpotwinnaar van zaterdag 09 april 2011. Zij is een alleenstaande moeder van een dochter. Mevrouw Bornet kocht haar lot waarop er slechts 1 cijfer-combinatie stond bij Bakkerij Hollandia aan de Saramaccastraat # 92. Haar dochter controleerde het lot aan de hand van de trekkingsresultaten op de televisie. Toen zij zag dat alle zes nummers voorkwamen op het lot vertelde zij haar moeder het goede nieuws. Mevrouw Bornet geloofde het niet en controleerde het lot zelf. Ze begon te beven van blijdschap dat ze srd. 180.000,- rijker was geworden. Voor alle zekerheid kocht mevrouw Bornet de krant en controleerde het lot nogmaals aan de hand van de trekkingsresultaten.

Ook vroeg zij haar werkgever het lot te controleren. Overtuigd dat zij de jackpot gewonnen had, meldde zij zich aan op het hoofdkantoor van CBNS. Mevrouw Bornet heeft besloten het geld voorlopig op haar rekening te storten.


520ste Jackpot levert de 852ste Jackpotwinnaar op.

Deze wint SRD. 280.000,-

 

De heer Cesar Herfst is de gelukkige 852ste jackpotwinnaar van woensdag 30 maart 2011. Hij is 41 jaar, getrouwd en is vader van 2 kinderen. De heer Herfst kocht zijn winnende quick pick bij Yun Rong aan de Munderweg # 39 te Paramaribo. De dag na de trekking vroeg hij aan zijn vrouw om zijn lot te controleren. Zij controleerde het lot aan de hand van de trekkingsresultaten in de krant. Tot haar verbazing ontdekte zij dat de heer Herfst alle 6 cijfers correct had en zij vertelde hem het goede nieuws. Desondanks wilde de heer Herfst het niet geloven en controleerde vervolgens het lot zelf. Hij begon te transpireren van blijdschap en om zeker te zijn controleerde hij het lot een aantal keer. De heer Herfst heeft besloten het geld voorlopig op zijn rekening te storten.


518de Jackpot levert de 851ste Jackpotwinnaar op.
Deze wint SRD 600.000,-


Lotto Winnaar 851

De 32 jarige mevrouw Jumenia Arnhem’s droom is werkelijkheid geworden door het winnen van de jackpot van SRD 600.000 op woensdag 16 maart 2011. Zij is getrouwd en moeder van 4 kinderen. Mevrouw Arnhem kocht haar lot met eigencombinatie bij Ricky Supermarkt aan de Cocobiacoweg 70A. De dag na de trekking pakte zij de krant en controleerde haar lot. Toen zij ontdekte dat alle 6 cijfers overeenkwamen met de combinatie op haar lot kon ze het niet meteen geloven en controleerde het lot een aantal keer. Mevrouw Arnhem was er nog niet van overtuigd dat ze jackpot gewonnen had en riep haar zus en zwager erbij om het lot nogmaals te controleren. Toen ook zij het uitstekende nieuws vertelden liet zij van blijdschap haar tranen de vrije loop. Zij is dolgelukkig en heeft besloten haar perceel af te lossen en haar droomhuis te laten bouwen. Haar zwager de heer Deodat Adolph nam voor haar de cheque in ontvangst.

516de Jackpot levert de 846ste, de 847ste en de 848ste Jackpotwinnaar op.
Deze winnen elk SRD 33.333,-

 

Mejuffrouw Suena Panka is de gelukkige 846ste Jackpotwinnaar van zaterdag 5 februari 2011. Zij is 22 jaar, woont samen en is moeder van een zoon. Voor deze trekking koos ze voor een quick pick die zij kocht bij Mastana Supermarkt aan de Beekhuizenweg 10. Mejuffrouw Panka controleerde haar lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Ze was verrast met de ontdekking, dat ze alle 6 cijfers goed had. Om er zeker van te zijn controleerde zij haar lot een aantal keer. Mejuffrouw Panka is heel erg blij met haar jackpot.


 

De heer Jagdjiwanpersad Biharie is de gelukkige 847ste. Hij is 64 jaar, getrouwd, is vader van 4 kinderen en kocht zijn lot bij Satish Winkel aan de Indira Ghandiweg. De heer Biharie ging naar een lotto agent om wat inkopen te doen en vernam van de winkelier dat één van de winnende jackpot loten bij voorgenoemde lotto-agent was gekocht. Hij schreef de getrokken nummers over en controleerde zijn lot toen hij thuis aankwam. De heer Biharie was heel erg blij toen hij ontdekte dat hij de jackpot had gewonnen en vol vreugde vertelde hij het goede nieuws aan zijn vrouw.


 

De 27 jarige heer Jaswantperkash Balgobind is de gelukkige 848ste jackpotwinnaar. Hij is 27 jaar ,is student en kocht zijn lot bij Wei Xing aan de Commissarrisweg 211. Op die bewuste dag had hij ineens het gevoel om zijn geluk te beproeven en inderdaad is het hem gelukt één van de jackpotwinnaars te zijn. Zijn lot controleerde hij aan de hand van de getrokken nummer die hij van een kennis had doorgekregen en vernam ook dat voornoemde agent een winnend jackpot lot had verkocht. Thuis aangekomen controleerde hij het lot meteen. De heer Balgobind is door het dolle heen met het winnen van de jackpot.

517de Jackpot levert de 849ste op.

Deze wint SRD 60.000,-

 

Mevrouw Patricia Groenveld is de gelukkige 849ste jackpotwinnaar van woensdag 9 februari 2011. Zij is 51 jaar en is moeder van 3 kinderen. Voor deze trekking koos zij voor een quick pick die zij kocht bij Xing Long Supermarkt aan de Verl. Weidestraat. Mevrouw Groenveld belde naar de lotto-lijn voor de trekkingsresultaten. In eerste instantie stond ze er versteld van dat ze alle zes nummers op haar lot had. Ze controleerde het lot een aantal keer om er zeker van te zijn dat ze SRD 60.000,- rijker is geworden. Alle winnaars hebben besloten het winnend bedrag op hun rekening te storten.


515de Jackpot levert de 844ste en de 845ste Jackpotwinnaar op.
Deze winnen elk SRD 125.000,-

 

De 22 jarige meneer Zhang Xingqiang is de gelukkige 845ste Jackpotwinnaar van zaterdag 29 januari 2011 en kocht zijn winnende lot bij Combe Markt aan de Grote Combeweg 1. Ook voor deze trekking koos hij voor een quick pick. De heer Xingqiang ging naar een lotto-agent om zijn lot te controleren en zag tot zijn verbazing dat hij dat alle 6 cijfers goed had. Hij kon het niet geloven en vroeg zijn huisgenoten het lot nogmaals te controleren. De heer Xingqiang is heel erg blij met zijn jackpot en zal een deel van het gewonnen bedrag zijn moeder laten halen uit Hong Kong. De rest van het geld zal hij storten op zijn rekening.


515de Jackpot levert de 844ste en de 845ste Jackpotwinnaar op.
Deze winnen elk SRD 125.000,-

 

Lotto Winnaar 844

De heer Satyanand Ramdajal is de gelukkige 844ste Jackpotwinnaar van zaterdag 29 januari 2011. Hij is 53 jaar, is getrouwd en is vader van 2 kinderen. Voor deze trekking koos hij zijn winnende quick pick bij Tjon Hing’s Copy Centre aan de Keizerstraat 33. De heer Ramdajal controleerde zijn lot in eerste instantie aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Toen hij ontdekte dat alle cijfers voorkwamen op zijn lot was hij verrast en verbaasd. Hij kon het niet meteen geloven en ging naar voornoemde Lotto-agent om zijn lot nogmaals te controleren. De heer Ramdajal voelt zich heel gelukkig en blij. Hij is van plan met het geld de verbouwing van zijn huis af te ronden. Zijn vrouw Chittrawatie Ramdajal nam de cheque voor hem in ontvangst.


514de Jackpot levert de 843ste Jackpotwinnaar op.
Deze wint SRD 250.000,-

Jackpot winnaar 843

De heer Dennis Ballijn is de gelukkige 843ste Jackpotwinnaar van zaterdag 15 januari 2011. Hij is 48 jaar, woont samen en is vader van 1 kind. Hij kocht zijn winnende quick pick bij Ishan Minimarkt aan de Indira Ghandiweg 133. Hij controleerde zijn lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant en toen hij ontdekte dat alle cijfers voorkwamen op zijn lot was hij verrast en was verbaasd. De heer Ballijn is van plan het geld voorlopig op zijn rekening te storten.


512de Jackpot levert de 841ste Jackpotwinnaar op.
Deze wint SRD 150.000,-


Jackpot winnaar 512

De heer Dion Kartoredjo is de gelukkige 841ste winnaar van woensdag 29 december 2010. Hij is 28 jaar en is vader van 2 kinderen. Hij koos voor deze trekking zijn eigencombinatie bij Sunflower Supermarkt aan de Zonnebloemstraat 3. Aan de hand van de trekkingsresultaten was hij er achter gekomen dat hij een Jackpot van SRD 150.000,- had gewonnen. De heer Kartoredjo was verrast en blij met de ontdekking. Hij heeft besloten het geld voorlopig op zijn rekening te storten.

511de Jackpot levert de 840ste Jackpotwinnaar op.
Deze wint SRD 250.000,-Jackpot winnaar 511

De heer Radjen Bhagoe is de gelukkige 840ste Jackpotwinnaar van woensdag 22 december 2010. Hij is 46 jaar, getrouwd en is vader van 1 kind. De heer Bhagoe koos voor een quick pick bij Zhen Supermarkt aan de Meerzorgweg 36 b. Hij ging bij Zheng Supermarkt om zijn lot te controleren en ondekte dat hij de Jackpotwinnaar was. Vol vreugde in zijn hart belde hij naar huis om hun het uitstekend nieuws te vertellen. De heer Bhagoe is van plan met het geld al zijn schulden af te lossen. Zijn dochter Khaminie Bhagoe nam voor hem de cheque in ontvangst.


510de Jackpot levert de 838ste en de 839ste Jackpotwinnaar op.
Deze winnen elk SRD 200.000,-


Jackpot Winnaar 838

Mevrouw Caranda Dankoi is de gelukkige 838ste Jackpotwinnaar van woensdag 8 december 2010. Zij koos voor haar eigen combinatie bij Winkel Soekijan aan de Nieuw Weergevondenweg 365. Mevrouw Dankoi herkende de getrokken nummers en om zeker te zijn ging ze naar het CBNS hoofdkantoor om de getrokken nummer te verifiëren. Tot haar verbazing ontdekte mevrouw Dankoi dat ze een Jackpot had gewonnen van SRD 200.000,- en schreeuwde het uit van blijdschap.

Jackpot Winnaar 839

De gelukkige 839ste jackpotwinnaar is de heer Eric Hill. Hij is 46 jaar, getrouwd en is vader van 2 kinderen. De heer Hill kocht zijn winnende combinatie bij Gifts & More aan de Hermitageweg 28. Hij controleerde zijn lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Toen de heer Hill ontdekte dat alle 6 cijfer overeen kwamen op zijn lot bleef hij kalm , maar natuurlijk heel erg blij. Beide winnaars hebben besloten het geld voorlopig op hun rekening te storten.509de Jackpot levert de 837ste Jackpotwinnaar op.
Deze wint SRD 120.000,-


Jackpot Winnaar 837

De heer Augustinus Ngadimin is de gelukkige 837ste Jackpotwinnaar van zaterdag 20 november 2010. Hij is 39 jaar, woont samen en is vader van 2 kinderen. Hij kocht zijn winnende quick pick bij Dja Foe Lee aan de Indira Ghandiweg 859. De heer Ngadiman controleerde zijn lot aan de hand van trekkingsresultaten uit de krant. Toen hij ontdekte dat hij alle 6 cijfers goed had kon hij het niet meteen geloven. Om zeker te zijn dat hij de Jackpot had gewonnen riep hij zijn moeder om het lot nogmaals te controleren.
Vol vreugde melde de heer Ngadimin de volgende dag zich aan bij het Lotto- hoofdkantoor. Hij heeft besloten het geld voorlopig op zijn rekening te storten.


508ste Jackpot levert de 835ste en de 836ste Jackpotwinnaar op.
Deze wint SRD 150.000,-


Jackpot Winnaar 836

De 836ste Jackpotwinnaar heeft zich inmiddels aangemeld bij het CBNS hoofdkantoor.
Mevrouw Maya Letterboom is 39 jaar, getrouwd en moeder van 1 dochter. Zij koos een quick pick bij Choi’s Groenten Markt aan de Johannes Mungrastraat 19.Mevrouw Letterboom ging op de CBNS website om de gewonnen nummers na te trekken. Toen ze ontdekte dat ze alle 6 cijfers correct had kon ze het niet meteen geloven en moest het lot een aantal keer controleren. Om zich ervan te overtuigen vroeg ze nog een paar huisgenoten het lot te controleren. Mevrouw Letterboom is van plan met het geld haar hypotheek af te lossen en een toekomst voor haar dochter veilig te stellen. Haar dochter, Frances Archer nam voor haar de cheque in ontvangst.

Jackpot Winnaar 835

De gelukkige 835ste Jackpotwinnaar van zaterdag 13 november 2010 is de heer Luigi Swedo. Hij is 22 jaar en kocht zijn winnende combinatie bij Deng Rong op Molenpad # 87. De heer Swedo belde naar de Lotto-infolijn voor de getrokken nummers. Hij was door het dolle heen toen hij zag dat hij alle 6 cijfers goed had op zijn lot. De heer Swede heeft besloten het geld voorlopig op zijn rekening te storten.

De 836ste Jackpotwinnaar heeft zich nog niet aan gemeld bij het CBNS hoofdkantoor. Wij doen een beroep op alle spelers die hun loten bij Choi’s Groenten Markt hebben gekocht om die te controleren.


507de Jackpot levert de 832ste, de 833ste en de 834ste Jackpotwinnaar op. Deze winnen elk SRD 100.000,-

 

832ste - Jackpotwinnaar


Mevrouw Renata Vriese is de gelukkige 832ste Jackpotwinnaar van zaterdag 30 oktober 2010.
Zij is 59 jaar, getrouwd en is moeder van 2 kinderen.Mevrouw Vriese kocht haar winnende lot bij Rossignol-Lottoverkooppunt aan de Jozef Israelstraat.

De volgende dag na de trekking belde zij naar de Lotto-lijn voor de gewonnen nummers. Toen zij er achter kwam dat ze alle 6 cijfers goed had, bleef ze rustig en met vol vreugde in haar hart vertelde ze het goed nieuws aan haar gezin. Mevrouw Vriese is van plan een deel van het te beleggen en de rest op haar rekening te storten.


833ste - Jackpotwinnaar

De gelukkige 833ste winnaar is mevrouw Daniëlle Chin A Loi. Zij is 31 jaar en is moeder van 3 kinderen. Mevrouw Chin A Loi koos een quick pick bij Rossignol-Lottoverkooppunt aan de Jozel Israelstraat. Zij ging naar een Lotto-agent om de getrokken nummer na te trekken en blijkt dat ze de Jackpot had gewonnen. Mevrouw Chin A Loi bleef rustig, maar toch heel erg blij met haar Jackpot van SRD 100.000,-. Zij heeft besloten het geld voorlopig op haar rekening te storten.833ste - Jackpotwinnaar

Mevrouw Priya Haribhajan is de gelukkige 834ste jackpotwinnaar . Zij is 23 jaar, getrouwd en kocht haar winnende quick pick bij Comfort Supermarkt aan de Kwattaweg # 488. Mevrouw Haribhajan controleerde haar lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant en tot haar verbazing zag ze dat alle 6 cijfers voorkwamen op haar lot. Ze werd toen emotioneel van blijdschap, dat ze SRD 100.000,- had gewonnen. Mevrouw Haribhajan heeft ook besloten het geld voorlopig op de bank te storten.


506de Jackpot levert de 831ste Jackpotwinnaar op.
Deze wint SRD 600.000,-

 

506de - Jackpotwinnaar


De heer Walther Ardjopawiro is de gelukkige 831ste jackpotwinnaar van zaterdag 16 oktober 2010. Hij is 61 jaar, getrouwd en vader van 4 dochters en 1 pleegzoon. De heer Walther Ardjopawiro kocht zijn winnend lot bij Nancy land aan de A.K. Doergasawstraat te Nieuw Nickerie.


Hij vernam dat de Jackpot was gevallen bij Nancy Land en besloot toen zijn loten meteen te controleren aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant.. Tot zijn schrik zag de heer Ardjopawiro dat hij alle zes nummers correct had op zijn lot en reed meteen naar huis. Thuis aangekomen vroeg hij zijn vrouw om het lot nogmaals te controleren. Het was onvoorstelbaar voor de heer Ardjopawiro dat hij SRD 600.000,- rijker is geworden. Vol vreugde in zijn hart meldde hij zich aan bij het LOTTO- kantoor in Nw. Nickerie. Hij heeft besloten een deel van het geld te verdelen onder de kinderen en de rest op zijn rekening te storten.

505de Jackpot levert de 830ste Jackpotwinnaar op.
Deze wint SRD 120.000,-

 

Jackpot Winnaar 830


De heer Jerry van Els is de gelukkige 830ste Jackpotwinnaar van woensdag 22 september 2010. Hij kocht zijn winnende combinatie bij Wang Supermarkt aan de Kwattaweg # 577.


Het is een gewoonte van de heer van Els, dat hij zijn loten pas na een paar trekkingen controleert. Op die bewuste dag ging hij naar het Lotto hoofdkantoor om zijn loten te controleren. Toen hij werd doorgegeven dat hij een bedrag had gewonnen van SRD 120.000 moest hij even bijkomen van het uitstekend nieuws. De heer van Els is heel erg en heeft ook besloten het geld voorlopig op zijn rekening te storten.


504de Jackpot levert de 827ste, 828ste en 829ste Jackpotwinnaar op.
Deze wint elk SRD 100.000,-

 

Jackpot Winaar 827

De gelukkige 827ste Jackpotwinnaar van woensdag 14 september 2010 is de 24 jarige heer Anilkoemar Mangrey. Hij kocht zijn winnend quick pick bij Zeng Supermarkt aan de Martin Lutherkingweg km 11.5.


De heer Mangrey ging naar een Lotto –agent om zijn lot te controleren en tot zijn verbazing, ontdekte hij dat hij alle 6 cijfers correct had. Hij belde zijn vader meteen op om samen met hem naar het Lotto hoofdkantoor te gaan, om zich aan te melden. De heer Mangrey is heel erg blij en is van plan het geld zijn huis verder af te bouwen.


Jackpot Winaar 828


De heer Wagiran Djoemena is de gelukkige 828ste Jackpotwinnaar. Hij is 54 jaar en is vader van 4 kinderen. De heer Djoemena koos zijn winnende quick pick bij Winkel Centrum Koewarasang aan de Bomaweg # 273. Hij controleerde zijn lot aan de hand van de trekkingsresultaten in de krant.

Hij was door het dolle heen toen hij ontdekte dat hij SRD100.000,- had gewonnen, maar moest het lot een aantal keer controleren voordat het echt tot hem door drong. De heer Djoemena heeft besloten het geld voorlopig op zijn rekening te storten.

503de Jackpot levert de 825ste Jackpotwinnaar op.
Deze wint SRD 300.000,-

 

825ste - Jackpotwinnaar

De gelukkige 825ste Jackpotwinnaar van zaterdag 21 augustus 2010 is de 46 jarige mevrouw Nieke Djosetro. Zij is getrouwd en is moeder van 1 zoon. En kocht haar lot met eigen combinatie bij Wing Come Supermarkt aan de Comm. Roblesweg # 37 B in het distrikt Commewijne.

Mevrouw Djosetro controleerde haar lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Toen zij ontdekte dat ze alle 6 cijfers goed had, belde ze haar man meteen op om hem het goede nieuws te vertellen. Mevrouw Djosetro was blij en belde haar familieleden op om hun ook het goede nieuws te vertellen. Zij is dol gelukkig en heeft besloten een paar bejaarden tehuizen te gedenken en de rest van het geld op haar rekening te storten.


501ste Jackpot levert de 822ste en de 823ste Jackpotwinnaar op.
Deze winnen elk SRD 80.000,-

 

822ste - Jackpotwinnaar

Bij de 995ste Lotto trekking van woensdag 21 juli 2010 waren er 2 winnaars die beide hun lot hadden gekocht bij Zhang Supermarkt aan de Kafiludistraat # 39.De heer Ulrick Renfurm is de gelukkige 822ste Jackpotwinnaar. Hij is 61 jaar, woont samen en is vader van 9 kinderen.Hij koos een quick pick voor die trekking. De dag na de trekking pakte hij de krant met de bedoeling zijn lot te controleren. De heer Renfurm bleef rustig toen hij ontdekte dat hij alle 6 cijfers goed had. Maar toch blij dat hij ooit ook de jackpot mocht winnen.

823ste - Jackpotwinnaar

Mevrouw Sonja Tjon is 66 jaar, getrouwd en is moeder van 2 kinderen. Zij is de gelukkige 823ste winnaar en koos ook voor een quick pick. Mevrouw Tjon is een trouwe speler en kijkt regelmatig naar de trekkingenresultaten in de krant. Tot haar verbazing zag ze dat alle 6 cijfers voorkwamen op haar lot, maar het kon niet gelijk tot haar doordringen. Ze pakte het lot nogmaals en controleerde vervolgens. Mevrouw Tjon is heel erg gelukkig met haar SRD 80.000,-.

Beide winnaars hebben besloten het geld voorlopig op hun rekening te storten.


500ste Jackpot levert de 819de, 820ste en 821ste Jackpotwinnaar op.
Deze winnen elk SRD 133.465,-

 

819de-Jackpotwinnaar

De heer J. Mertotaroeno is de gelukkige 819de Jackpotwinnaar van zaterdag 10 juli 2010. Hij is 50 jaar, getrouwd en is vader van 4 kinderen. Hij koos een quick pick bij Lian Fat Supermarkt aan de Munderweg # 67. De dag na de trekking pakte de heer Mertotaroeno de telefoon, belde naar de LOTTO-infolijn en ontdekte dat alle 6 cijfers voorkwamen op zijn lot. Hij bleef kalm, maar met vol vreugde in zijn hart. De heer Mertotaroeno heeft besloten het geld voorlopig op zijn rekening te storten.

820ste-Jackpotwinnaar


De gelukkige 820steJackpotwinnaar is de heer Patrick Cotino. Hij is 49 jaar, getrouwd en is vader van 2 zonen. Hij kocht zijn winnende quick pick bij Rossignol Lotto Verkooppunt aan de jozef Israelstraat. De heer Cotino controleerde zijn lot aan de hand van de trekkingsresultaten uit de krant. Toen hij ontdekte dat hij SRD 133.465,- rijker was geworden riep hij zijn zonen gelijk om hun het uitstekende nieuws te vertellen. Om zich beter te overtuigen belde de heer Cotino naar de Lotto-infolijn om de getrokken nummers nogmaals te verifiëren. Hij heeft besloten het geld ook voorlopig op zijn rekening te storten.

821ste Jackpotwinnaar


De 821ste Jackpotwinnaar is de heer Stanley Rowlins. Hij is 35 jaar en kocht zijn winnend lot ook bij Lian Fat Supermarkt aan de Munderweg # 67. De heer Rowlins was aan het werk , toen een collega hem herinnerde dat hij zijn lot moest controleren. Zijn collega controleerde toen zijn lot voor hem en ontdekte dat de Rowlins de Jackpot had gewonnen. De heer Rowlins wilde het in eerste instantie niet geloven en controleerde het lot zelf. Thuis aangekomen vertelde hij het goede nieuws aan de huisgenoten. Met het geld is hij van plan een perceel te kopen.